Fragment din ediţia emisiunii "Politică şi delicateţuri", difuzată duminică, 20 decembrie, la #TVR1 , în care invitata lui Mircea #Dinescu a fost actriţa Mirela Zeţa.
Cei doi pregătesc o rețetă rafinată, potrivită pentru orice masă de Crăciun sau de Revelion: chifteluțe de știucă și avocado cu maioneză.
Chifteluțe de știucă:
- știucă
- crap
- maioneză
- usturoi, ceapă
- zeamă de portocale
- pâine
- lapte
- dulceață de ardei iuți
- ouă
- avocado
- capere
- piper, busuioc
Ca în orice bucătărie care se respectă, rolurile sunt împărțite: Dinescu găteşte chifteluțele, în timp ce Mirela are parte de…maioneză. „În bucătărie, proba de foc e să faci maioneza, să nu ți se taie, așa că am trecut cu brio!” spune Mirela cu mândrie. Evident că amândoi s-au descurcat de minune, iar rezultatul operaţiunii din bucătărie a fost un platou demn de pus pe mesele celor mai pretențioși gurmanzi.