loader

Reţeta lu’ Dinescu: Chifteluţe de ştiucă | VIDEO

Fragment din ediţia emisiunii "Politică şi delicateţuri", difuzată duminică, 20 decembrie, la #TVR1 , în care invitata lui Mircea #Dinescu a fost actriţa Mirela Zeţa.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Cei doi pregătesc o rețetă rafinată, potrivită pentru orice masă de Crăciun sau de Revelion: chifteluțe de știucă și avocado cu maioneză.

Chifteluțe de știucă:

  • știucă
  • crap
  • maioneză
  • usturoi, ceapă
  • zeamă de portocale
  • pâine
  • lapte
  • dulceață de ardei iuți
  • ouă
  • avocado
  • capere
  • piper, busuioc

Ca în orice bucătărie care se respectă, rolurile sunt împărțite: Dinescu găteşte chifteluțele, în timp ce Mirela are parte de…maioneză. „În bucătărie, proba de foc e să faci maioneza, să nu ți se taie, așa că am trecut cu brio!” spune Mirela cu mândrie. Evident că amândoi s-au descurcat de minune, iar rezultatul operaţiunii din bucătărie a fost un platou demn de pus pe mesele celor mai pretențioși gurmanzi.

(w882) reteta lui

4:20 Telejurnal

Ştiri* Prezintă Mihai Rădulescu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

(Reluare)

5:05 Tezaur folcloric

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)
 
„Cum ne omorâm femeile” – un documentar tulburător la „Dosar România”

FEMICID. Cum ajunge un bărbat să devină ucigaș și ce semne de avertizare a ratat societatea? Realizatoarea TVR Alina Amza trage un semnal de ...

De vorbă cu Cătălin Ștefănescu, despre curiozitate, dialogul tihnit și arta de a asculta

Într-o lume grăbită, în care conversațiile se consumă în viteză, Cătălin Ștefănescu rămâne un apărător al dialogului aşezat, construit cu ...

Gorj – glasul eroilor, gustul artei. Duminică, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără, Cristina Şoloc şi echipa „Exclusiv în România” află cum o mână de localnici a ţinut piept armatei germane, vizitează Cula Cartianu ...

 

#tvr1