loader

Reţeta lui Dinescu: “de-a v-aţi ascunselea sub prapur de miel”

Mai în joacă, mai în serios, Cătălin Ştefănescu a gătit împreună cu Mircea Dinescu un savuros „de-a v-aţi ascunselea sub prapur  de miel”.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Pe lângă verdeţurile de primăvară, condimentele aromate şi fripturile proaspăt rumenite în tigaie, în meniul ediţiei din 29 aprilie au fost incluse muzica, buna dispoziţie, vinul şi dialogul fin.

Iată reţeta de preparare:

-         1 ardei capia

-         2 cepe

-         măcriș, lobodă

-         frunze de sfeclă

-         mușchi de porc

-         mușchi de vițel

-         capere

-         ghimbir

-         zeamă de portocală

-         vin

-         prapur de miel

-         coriandru, busuioc

-         piper roșu și verde

 

8:00 Telejurnal matinal

(II)*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa

Producători: Delia Nicola şi Andreea Vişan

Transmisiune directă

8:45 Teleshopping

 
Miercuri, 10 decembrie, TVR 1 difuzează documentarul Recorder „Justiţie capturată”

Documentarul fenomen despre realitatea din sistemul de justiție, o investigaţie de mare impact, publicată chiar de Ziua Mondială Anticorupție şi ...

Războiul informațional de pe linia frontului, la „Breaking Fake News!”

Marian Voicu ne invită vineri, 12 decembrie 2025, ora 18.45, la TVR 1, la o nouă ediție „Breaking Fake News!”, prima emisiune din audiovizualul ...

Academia Română, Asociaţia Naţională Cultul Eroilor ”Regina Maria”, Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii și Biserica Anglicană din București ...

 

#tvr1