loader

Reţeta lui Dinescu: “de-a v-aţi ascunselea sub prapur de miel”

Mai în joacă, mai în serios, Cătălin Ştefănescu a gătit împreună cu Mircea Dinescu un savuros „de-a v-aţi ascunselea sub prapur  de miel”.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Pe lângă verdeţurile de primăvară, condimentele aromate şi fripturile proaspăt rumenite în tigaie, în meniul ediţiei din 29 aprilie au fost incluse muzica, buna dispoziţie, vinul şi dialogul fin.

Iată reţeta de preparare:

-         1 ardei capia

-         2 cepe

-         măcriș, lobodă

-         frunze de sfeclă

-         mușchi de porc

-         mușchi de vițel

-         capere

-         ghimbir

-         zeamă de portocală

-         vin

-         prapur de miel

-         coriandru, busuioc

-         piper roșu și verde

 

9:00 Oamenii şi legea

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

10:00 Exclusiv în România

Prezintă Cristian Tabără

Producători: Cristian Tabara, Marin Găbudean

(Reluare)
 
Peștera cu Oase: Un puzzle de 40.000 de ani și războiul surd dintre știință și birocrație | VIDEO

Joi, 11.12.2025 de la ora 23:00, într-un nou episod "Istorii Ascunse" aflăm alte detalii ale poveștii proiectului de la Peștera cu Oase.

Performanțele economice ale unui stat și rolul credinței

Vineri, 12 decembrie, de la ora 18:15 Narcis POPESCU îl are ca invitat pe conf. univ. dr. CĂTĂLIN RAIU, Facultatea de Administraţie şi Afaceri, ...

Proprietatea intelectuală, protejată prin lege

Proprietatea intelectuală, protejată prin lege

publicat: joi, 11 decembrie 2025

Trăim într-o lume în care ideile circulă mai repede ca oricând. Creăm texte, realizăm fotografii, aplicații, compunem muzică, dezvoltăm afaceri, ...

 

#tvr1