loader

Reţeta lui Dinescu: “de-a v-aţi ascunselea sub prapur de miel”

Mai în joacă, mai în serios, Cătălin Ştefănescu a gătit împreună cu Mircea Dinescu un savuros „de-a v-aţi ascunselea sub prapur  de miel”.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Pe lângă verdeţurile de primăvară, condimentele aromate şi fripturile proaspăt rumenite în tigaie, în meniul ediţiei din 29 aprilie au fost incluse muzica, buna dispoziţie, vinul şi dialogul fin.

Iată reţeta de preparare:

-         1 ardei capia

-         2 cepe

-         măcriș, lobodă

-         frunze de sfeclă

-         mușchi de porc

-         mușchi de vițel

-         capere

-         ghimbir

-         zeamă de portocală

-         vin

-         prapur de miel

-         coriandru, busuioc

-         piper roșu și verde

 

15:55 Maghiara de pe unu

(II)Redactor coordonator Kacsó Sándor

Producător Kacsó Sándor

Transmisiune directă + înregistrare

16:50 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
Partajul după divorț

Partajul după divorț

publicat: luni, 15 decembrie 2025

Pentru mulţi, divorţul nu înseamnă doar sfârşitul unei relaţii. Foarte des este şi începutul unui conflict. Partajul este una dintre cele mai ...

Din 15 decembrie, " Secretele de la palat" continuă seria dramelor istorice coreene şi aduce povestea frumoasei regine Seondeok. De luni până ...

Fraudele bancare – cum ne protejează legea

Fraudele bancare – cum ne protejează legea

publicat: duminică, 14 decembrie 2025

În ultimii ani, tot mai mulți români s-au confrunta cu situații neplăcute: bani retrași din cont fără știrea lor, plăți făcute cu cardul pe care ...

 

#tvr1