loader

Reţeta lui Dinescu: “de-a v-aţi ascunselea sub prapur de miel”

Mai în joacă, mai în serios, Cătălin Ştefănescu a gătit împreună cu Mircea Dinescu un savuros „de-a v-aţi ascunselea sub prapur  de miel”.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Pe lângă verdeţurile de primăvară, condimentele aromate şi fripturile proaspăt rumenite în tigaie, în meniul ediţiei din 29 aprilie au fost incluse muzica, buna dispoziţie, vinul şi dialogul fin.

Iată reţeta de preparare:

-         1 ardei capia

-         2 cepe

-         măcriș, lobodă

-         frunze de sfeclă

-         mușchi de porc

-         mușchi de vițel

-         capere

-         ghimbir

-         zeamă de portocală

-         vin

-         prapur de miel

-         coriandru, busuioc

-         piper roșu și verde

 

14:30 Gala umorului

(Redifuzare) Producător Cosmin Dumitru

16:00 Care pe care

*Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Singurul quiz show din România dedicat limbii române, un format dinamic și educativ, care îmbină competiția cu distracția. 4 concurenţi se întrec în 5 runde ce aduc în prim plan cele mai întâlnite greșeli gramaticale, capcanele în care cad jurnaliștii, ”influencerii”, cântăreții, oamenii obişnuiţi etc.

Producător Elena Stirbescu

Format Marius Toder (Media Factory)

Sezon nou

 
Cristian Tabără: „România are un potenţial atât de mare, încât bătălia pentru ea este pe măsură”

Puțini jurnaliști au colindat România atât de intens precum Cristian Tabără. Prezentator al emisiunii „Exclusiv în România”, ajunsă la sezonul 25 ...

Povestea din ochii lor

Povestea din ochii lor

publicat: vineri, 17 octombrie 2025

Fiecare animal are o poveste — unele pline de suferință, altele de speranță, dar toate vorbesc despre aceeași nevoie: iubirea și respectul față ...

Ruxandra Gheorghe-Negrea, de la scena patinajului pe gheaţă la cea a televiziunii

Numele ei se confundă cu emisiunile dedicate limbii române, dar Ruxandra Gheorghe-Negrea are şi o lungă experiență de jurnalist de ştiri. Primii ...

 

#tvr1