loader

Reţeta lui Dinescu din 23 martie

În cea de-a treia ediţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Adina Vălean, icre de ştiucă şi muşchiuleţ de viţel

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

ICRE DE ȘTIUCĂ

  • 200 g icre de știucă
  • 100 ml ulei
  • zeama de la o jumătate de lămâie
  • 1 linguriță rasă de zahăr
  • câteva capere

 

Se pun pe jumătăți de ou fiert, rotocoale de portocală şi felii de sfeclă roşie prăjită

 

MUŞCHIULEŢ DE VIŢEL TRAS ÎN TIGAIE

  • 200 g muschi de vițel tăiat felii de un cm grosime
  • 50 g făina
  • piper, coriandru
  • 1 lingură de unt
  • 100 ml ulei

 

RONDELE DE CARTOFI

  • 250 g cartofi tăiați rondele
  • 50 ml ulei
  • 50 g untură de porc sau gâscă
  • 100g roșii cherry trase în tigaie
  • rozmarin, coriandru, busuioc
  • 50 ml vin

Recomadare – se servește cu un merlot mai tânăr, de anul trecut.

8:00 Telejurnal matinal

(II)*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa

Producători: Delia Nicola şi Andreea Vişan

Transmisiune directă

8:45 Teleshopping

 
Colind, rugăciune și emoție, de Crăciun. Maria Coman, „Acasă de Sărbători”, la TVR 1

Crăciunul este despre emoție, liniște, regăsire și bucuria de a fi împreună. Este despre acasă. Toate acestea se regăsesc în concertul deja ...

„Mirosul Crăciunului” intră în casele românilor în Ajun de Crăciun

Pentru al patrulea an consecutiv, pe 24 decembrie, de la ora 12.00, TVR 1 aduce telespectatorilor săi concertul „Mirosul Crăciunului” – cântece ...

„Colinda tradiţională în haină de sărbătoare” - Concert Ioan Bocşa şi ansamblul Icoane, la TVR 1

În zi sfântă de Crăciun, tradiţia românească prinde viaţă într-un concert extraordinar de colinde, realizat pe scena Operei Naţionale Române din ...

 

#tvr1