loader

Reţeta lui Dinescu din 23 martie

În cea de-a treia ediţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Adina Vălean, icre de ştiucă şi muşchiuleţ de viţel

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

ICRE DE ȘTIUCĂ

  • 200 g icre de știucă
  • 100 ml ulei
  • zeama de la o jumătate de lămâie
  • 1 linguriță rasă de zahăr
  • câteva capere

 

Se pun pe jumătăți de ou fiert, rotocoale de portocală şi felii de sfeclă roşie prăjită

 

MUŞCHIULEŢ DE VIŢEL TRAS ÎN TIGAIE

  • 200 g muschi de vițel tăiat felii de un cm grosime
  • 50 g făina
  • piper, coriandru
  • 1 lingură de unt
  • 100 ml ulei

 

RONDELE DE CARTOFI

  • 250 g cartofi tăiați rondele
  • 50 ml ulei
  • 50 g untură de porc sau gâscă
  • 100g roșii cherry trase în tigaie
  • rozmarin, coriandru, busuioc
  • 50 ml vin

Recomadare – se servește cu un merlot mai tânăr, de anul trecut.

4:10 Telejurnal

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

(Reluare)

5:00 Meteo

(Reluare)
 
Virgil Ianţu, Adelin Petrişor şi Marius Florea Vizante, faţă în faţă cu studenţii Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I”

Dezbatere despre cultură, educaţie, televiziune şi curajul de a-ţi urma drumul, într-un eveniment "Câştigă România vine în Universitatea ta!".

„Exclusiv în România”: Prindem gust de aventură în Ţara Dornelor

Pe trasee de mountain bike, desenate printre culmi molcome. Prin satul Ciocăneşti, muzeu în aer liber. Sau călare prin pădure, pentru a savura ...

Ionuţ Gheorghe: „Am o lume de văzut! Și, în timp ce o explorez, nu voi trăda niciodată adevărul, echilibrul și obiectivitatea”

Se descrie drept „un om simplu în esență, dar cu visuri mari și principii solide”. Caută să trăiască prezentul conștient, cu echilibru și sens şi ...

 

#tvr1