loader
Foto

Galerie foto

Reţeta lui Dinescu din 23 martie

În cea de-a treia ediţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Adina Vălean, icre de ştiucă şi muşchiuleţ de viţel

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

ICRE DE ȘTIUCĂ

  • 200 g icre de știucă
  • 100 ml ulei
  • zeama de la o jumătate de lămâie
  • 1 linguriță rasă de zahăr
  • câteva capere

 

Se pun pe jumătăți de ou fiert, rotocoale de portocală şi felii de sfeclă roşie prăjită

 

MUŞCHIULEŢ DE VIŢEL TRAS ÎN TIGAIE

  • 200 g muschi de vițel tăiat felii de un cm grosime
  • 50 g făina
  • piper, coriandru
  • 1 lingură de unt
  • 100 ml ulei

 

RONDELE DE CARTOFI

  • 250 g cartofi tăiați rondele
  • 50 ml ulei
  • 50 g untură de porc sau gâscă
  • 100g roșii cherry trase în tigaie
  • rozmarin, coriandru, busuioc
  • 50 ml vin

Recomadare – se servește cu un merlot mai tânăr, de anul trecut.

15:00 Akzente

(I) Premieră la TGST: Slugă la doi stăpâni. Sesiunea internaţională a germaniştilor la Braşov. Sărbătoarea Primăverii, la Braşov.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Portret Daniel Spătar

Transmisiune directă +înregistrare

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

Mircea Tudor – inventatorul care a cucerit lumea, un nou erou la „Români universali”

Pe 22 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu singurul om din lume premiat de două ori la prestigiosul Salon de Inventică de la Geneva. Un ...

 

#tvr1