În cea de-a treia ediţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Adina Vălean, icre de ştiucă şi muşchiuleţ de viţel
ICRE DE ȘTIUCĂ
- 200 g icre de știucă
- 100 ml ulei
- zeama de la o jumătate de lămâie
- 1 linguriță rasă de zahăr
- câteva capere
Se pun pe jumătăți de ou fiert, rotocoale de portocală şi felii de sfeclă roşie prăjită
MUŞCHIULEŢ DE VIŢEL TRAS ÎN TIGAIE
- 200 g muschi de vițel tăiat felii de un cm grosime
- 50 g făina
- piper, coriandru
- 1 lingură de unt
- 100 ml ulei
RONDELE DE CARTOFI
- 250 g cartofi tăiați rondele
- 50 ml ulei
- 50 g untură de porc sau gâscă
- 100g roșii cherry trase în tigaie
- rozmarin, coriandru, busuioc
- 50 ml vin
Recomadare – se servește cu un merlot mai tânăr, de anul trecut.