loader

Reţeta lui Dinescu din 23 martie

În cea de-a treia ediţie a emisiunii „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Adina Vălean, icre de ştiucă şi muşchiuleţ de viţel

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

ICRE DE ȘTIUCĂ

  • 200 g icre de știucă
  • 100 ml ulei
  • zeama de la o jumătate de lămâie
  • 1 linguriță rasă de zahăr
  • câteva capere

 

Se pun pe jumătăți de ou fiert, rotocoale de portocală şi felii de sfeclă roşie prăjită

 

MUŞCHIULEŢ DE VIŢEL TRAS ÎN TIGAIE

  • 200 g muschi de vițel tăiat felii de un cm grosime
  • 50 g făina
  • piper, coriandru
  • 1 lingură de unt
  • 100 ml ulei

 

RONDELE DE CARTOFI

  • 250 g cartofi tăiați rondele
  • 50 ml ulei
  • 50 g untură de porc sau gâscă
  • 100g roșii cherry trase în tigaie
  • rozmarin, coriandru, busuioc
  • 50 ml vin

Recomadare – se servește cu un merlot mai tânăr, de anul trecut.

5:05 Agrostrategia

Producator Vlad Macovei

(Reluare)

5:55 Imnul României

 
Explozia din Rahova și teoriile conspirației, vineri, la „Breaking Fake News”

În aceeaşi ediţie, despre Spania și mișcarea separatistă bască, dar şi despre ultima dispută Trump vs. Canada. Pe 31 octombrie, de la 18.45, ...

150 de ani de la naşterea Reginei Maria: „Maria a României, regina artistă”, documentar în premieră la TVR 1

„Ora Regelui” ne invită sâmbătă, 1 noiembrie, ora 13.00, într-o călătorie unică, prin locurile de care s-au legat sufletul și gândurile Reginei ...

„Mă ştiu mai bine ca oricând”! Cu Eda Marcus, despre ştiri sportive, realizări şi alte pasiuni

E o prezenţă îndrăgită pe micul ecran, ba mai mult, are numeroşi fani care îi scriu constant şi îi apreciază frumuseţea, eleganţa, stilul de ...

 

#tvr1