loader

Reţeta lui Dinescu din 9 noiembrie

La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu spaniolul Joaquin Gonzalez, pulpă de capră împănată şi muşchi de viţel în foietaj.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

PULPĂ DE CAPRĂ ÎMPĂNATĂ, LA CUPTOR

-          o pulpă de capră

-          100 g slăninuță de porc

-          50 g usturoi

-          2 ardei grași

-          2 cepe

-          100 g untură de porc

-          3 căței de usturoi

-          50 g curmale

-          coriandru, cuișoare

-          piper roșu

-          vin alb demi-sec

-          ulei

MUSCHI DE VIȚEL ÎN FOIETAJ

-          un mușchiuleț de vițel

-          dulceață de ardei iute

-          100 g unt

-          6 ciuperci

-          6 roșii cherry

-          100 g slăninuță afumată

-          2 foi de plăcintă

-          piper, coriandru, busuioc

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu/ Loredana Iordache

Producător Anamaria Panait

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Vorbeşte corect!

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

Sezon nou

 
Povestea din ochii lor: Franco, multiplu campion naţional şi european

Există o tăcere care vorbește fără cuvinte. E tăcerea din ochii unui animal care te privește și-ți spune totul: despre încredere, despre iubire, ...

România, între reforme economice și nevoia de stabilitate

Vineri, 21 noiembrie, de la ora 18:15 Narcis POPESCU îl are ca invitat pe Radu MIRUȚĂ, Ministrul Economiei, Digitalizării, Antreprenoriatului și ...

Despre falsificarea istoriei cu AI, la „Breaking Fake News”

În aceeaşi ediţie, despre dronele ruseşti ce survolează ţări europene, dar şi despre Noua Ordine Mondială. Pe 21 noiembrie, de la 18.45, Marian ...

 

#tvr1