loader
Foto

Galerie foto

Reţeta lui Dinescu din 9 noiembrie

La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu spaniolul Joaquin Gonzalez, pulpă de capră împănată şi muşchi de viţel în foietaj.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

PULPĂ DE CAPRĂ ÎMPĂNATĂ, LA CUPTOR

-          o pulpă de capră

-          100 g slăninuță de porc

-          50 g usturoi

-          2 ardei grași

-          2 cepe

-          100 g untură de porc

-          3 căței de usturoi

-          50 g curmale

-          coriandru, cuișoare

-          piper roșu

-          vin alb demi-sec

-          ulei

MUSCHI DE VIȚEL ÎN FOIETAJ

-          un mușchiuleț de vițel

-          dulceață de ardei iute

-          100 g unt

-          6 ciuperci

-          6 roșii cherry

-          100 g slăninuță afumată

-          2 foi de plăcintă

-          piper, coriandru, busuioc

0:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:00 Garantat 100% (R)

Moderator Cătălin Ştefănescu

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1