La emisiunea „Politică şi delicateţuri” de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu spaniolul Joaquin Gonzalez, pulpă de capră împănată şi muşchi de viţel în foietaj.
PULPĂ DE CAPRĂ ÎMPĂNATĂ, LA CUPTOR
- o pulpă de capră
- 100 g slăninuță de porc
- 50 g usturoi
- 2 ardei grași
- 2 cepe
- 100 g untură de porc
- 3 căței de usturoi
- 50 g curmale
- coriandru, cuișoare
- piper roșu
- vin alb demi-sec
- ulei
MUSCHI DE VIȚEL ÎN FOIETAJ
- un mușchiuleț de vițel
- dulceață de ardei iute
- 100 g unt
- 6 ciuperci
- 6 roșii cherry
- 100 g slăninuță afumată
- 2 foi de plăcintă
- piper, coriandru, busuioc