Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Reţeta lui Dinescu: Ou în cuib de vânătă şi rulou de viţel îndrăgostit de vânătă
Vineri, 12 Mai 2017
Adriana Săftoiu este cea care i-a trecut pragul bucătăriei lui Mircea Dinescu, în ediţia din 14 mai a emisiunii „Politică şi delicateţuri”.
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi
politica si delicateturi

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ingredientul zilei este vânăta, o legumă de care poetul se declară îndrăgostit. Astfel, pentru început, i-a preparat distinsei invitate o invenţie a sa - ou în cuib de vânătă, iar la felul doi - un rulou din carne de viţel, în mijlocul căruia pune vânătă coaptă şi caşcaval.

OU ÎN CUIB DE VÂNĂTĂ

-         2 vinete

-         100g caşcaval

-         4 roşii cherry

-         2 ardei copţi

-         2 ouă

-         ulei

-         făină

RULOU DE VIŢEL ÎNDRĂGOSTIT DE VÂNĂTĂ

-         100 g carne de viţel

-         100 g caşcaval

-         1 vânătă

-         2 ouă

-         coriandru, piper, busuioc

-         făină

-         pesmet

-         dulceaţă de ardei iute

-         muştar

Pentru doritori, masterchefi şi gurmanzi, toate reţetele prezentate de Mircea Dinescu se găsesc pe site-ul TVR, în secţiunea dedicată emisiunii, sub titlul „Reţetele lui Dinescu".