Adriana Săftoiu este cea care i-a trecut pragul bucătăriei lui Mircea Dinescu, în ediţia din 14 mai a emisiunii „Politică şi delicateţuri”.
Ediția este disponibilă online pe TVR+.
Ingredientul zilei este vânăta, o legumă de care poetul se declară îndrăgostit. Astfel, pentru început, i-a preparat distinsei invitate o invenţie a sa - ou în cuib de vânătă, iar la felul doi - un rulou din carne de viţel, în mijlocul căruia pune vânătă coaptă şi caşcaval.
OU ÎN CUIB DE VÂNĂTĂ
- 2 vinete
- 100g caşcaval
- 4 roşii cherry
- 2 ardei copţi
- 2 ouă
- ulei
- făină
RULOU DE VIŢEL ÎNDRĂGOSTIT DE VÂNĂTĂ
- 100 g carne de viţel
- 100 g caşcaval
- 1 vânătă
- 2 ouă
- coriandru, piper, busuioc
- făină
- pesmet
- dulceaţă de ardei iute
- muştar
Pentru doritori, masterchefi şi gurmanzi, toate reţetele prezentate de Mircea Dinescu se găsesc pe site-ul TVR, în secţiunea dedicată emisiunii, sub titlul „Reţetele lui Dinescu".