Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Reţeta lui Dinescu: Pui pe pătuţ de linte
Duminică, 26 Mai 2019
Medicul Radu Zamfir, invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”, a gătit, alături de gazda noastră, o mâncare uşoară la care s-a adăugat un vin bun şi o vorbă frumoasă.
reteta lui dinescu
politica si delicateturi
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu
politica si delicateturi
reteta lui dinescu
reteta lui dinescu

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

În domeniul gastronomiei, chirurgul îşi recunoaşte limitele.

Se declară specialist în grătare, aşa că, în bucătăria poetului, a asistat atent la prepararea unui pui umplut cu castraveciori murați, pe pat de linte - o rețetă inventată pe loc de Dinescu.

PUI PE PĂTUȚ DE LINTE

-   1 pui

-   rom

-   zeamă de portocale

-  castraveciori murați

-  usturoi

-  ceapă

-  linte

-  roșii cherry

-  ardei copți

-  coriandru, piper, busuioc

(w640) reteta lui