loader

Reţeta lui Dinescu: Pui pe pătuţ de linte

Medicul Radu Zamfir, invitatul lui Mircea Dinescu la „Politică şi delicateţuri”, a gătit, alături de gazda noastră, o mâncare uşoară la care s-a adăugat un vin bun şi o vorbă frumoasă.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

În domeniul gastronomiei, chirurgul îşi recunoaşte limitele.

Se declară specialist în grătare, aşa că, în bucătăria poetului, a asistat atent la prepararea unui pui umplut cu castraveciori murați, pe pat de linte - o rețetă inventată pe loc de Dinescu.

PUI PE PĂTUȚ DE LINTE

-   1 pui

-   rom

-   zeamă de portocale

-  castraveciori murați

-  usturoi

-  ceapă

-  linte

-  roșii cherry

-  ardei copți

-  coriandru, piper, busuioc

(w882) reteta lui

21:00 Petrecere cu cântec

Prezentator si producător Iuliana Tudor

Sezon nou

23:00 Garantat 100%

*Moderator şi realizator Cătălin Stefănescu

Invitat Alexandru Babeş- prof. univ. neurobiolog

Producator Adrian Ionică

Sezon nou

 

"Povestea din ochii lor"

publicat: sâmbătă, 13 decembrie 2025

În această ediție vă invităm să privim împreună lumea animalelor cu mai multă atenție, cu mai multă responsabilitate și cu inima deschisă. ...

„Cum ne omorâm femeile” – un documentar tulburător la „Dosar România”

FEMICID. Cum ajunge un bărbat să devină ucigaș și ce semne de avertizare a ratat societatea? Realizatoarea TVR Alina Amza trage un semnal de ...

De vorbă cu Cătălin Ștefănescu, despre curiozitate, dialogul tihnit și arta de a asculta

Într-o lume grăbită, în care conversațiile se consumă în viteză, Cătălin Ștefănescu rămâne un apărător al dialogului aşezat, construit cu ...

 

#tvr1