Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES
Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare
Duminică, 16 Aprilie 2017
Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.