loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

23:45 Câştigă România!

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

0:45 Departamentul Q: Puritatea răzbunării

(DEPARTMENT Q: THE PURITY OF VENGEANCE-Danemarca, 2018)

Regia Christoffer Boe

Cu: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Johanne Louise Schmidt

*Thriller.

(Reluare)
 
Economia României, între stagnare și „oboseală” socială

Vineri, 5 decembrie, de la ora 18:15 Narcis POPESCU îi are ca invitați pe acad. Daniel DĂIANU, preşedintele Consiliului Fiscal și Sterică ...

Ediție „Ora Regelui” dedicată educației. Sâmbătă, 6 decembrie, la TVR 1

A rămas România deschizătoare de drumuri? Responsabilitatea socială este atributul semenilor noștri?  Sunt modelele internaționale valabile ...

Despre ciobăneștii românești corb

Despre ciobăneștii românești corb

publicat: joi, 04 decembrie 2025

Există priviri care spun mai mult decât o mie de cuvinte. În ele se citesc doruri, bucurii, teamă și recunoștință. Sunt ochii animalelor noastre ...

 

#tvr1