loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

7:00 Weekend matinal

*Ştiri*Sport

Prezintă Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producatori: Raluca Neagu, Horaţiu Rusu

Transmisiune directă

11:00 Vreau sa fiu sănătos!

Prezinta Izabela Marinescu

Paradontoza

Tendințe în medicina modernă

Diete periculoase de pe internet

Rolul electroliților în organism

Nodulii mamari

Producător Beatrice Cioba

Jurnalisti: Izabela Marinescu, Grigore Vîrsta

Sezon nou

 
Povestea din ochii lor

Povestea din ochii lor

publicat: vineri, 17 octombrie 2025

Fiecare animal are o poveste — unele pline de suferință, altele de speranță, dar toate vorbesc despre aceeași nevoie: iubirea și respectul față ...

Ruxandra Gheorghe-Negrea, de la scena patinajului pe gheaţă la cea a televiziunii

Numele ei se confundă cu emisiunile dedicate limbii române, dar Ruxandra Gheorghe-Negrea are şi o lungă experiență de jurnalist de ştiri. Primii ...

Dani Cek și Hisham Tageldin, noi eroi în campania „Omul Anului 2025”

Joi, 16 octombrie, de la ora 22:00, în cea de-a cincea ediție a campaniei iniţiate de TVR, îi vom cunoaște pe Dani Cek și Hisham Tageldin, ...

 

#tvr1