loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

1:00 Memoria fără de sfârsit a românilor

*Din ciclul : După 25 de ani. Politica externa a Romaniei

Material realizat in 2014

2:00 Decembrie Roşu

vă prezintă al 22-lea episod:

“Revoluția pe hârtia albastră”

Producător şi realizator Răzvan Butaru

(Reluare)
 
„Mirosul Crăciunului” intră în casele românilor în Ajun de Crăciun

Pentru al patrulea an consecutiv, pe 24 decembrie, de la ora 12.00, TVR 1 aduce telespectatorilor săi concertul „Mirosul Crăciunului” – cântece ...

„Colinda tradiţională în haină de sărbătoare” - Concert Ioan Bocşa şi ansamblul Icoane, la TVR 1

În zi sfântă de Crăciun, tradiţia românească prinde viaţă într-un concert extraordinar de colinde, realizat pe scena Operei Naţionale Române din ...

Marea Finală „Vedeta familiei – Sezonul campionilor”, pe 28 decembrie, la TVR 1

Magia sărbătorilor se împletește cu emoția unui spectacol total! Patru finaliști de excepție - Luca Popovici, Daria Mușat Ștefania Eftime și ...

 

#tvr1