loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

23:00 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

...cu Eugenia Vodă * Talk-show cultural

Invitata Loredana

Emisiune de Eugenia Vodă

0:15 Petrecere cu cantec

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)
 
Vedetele știrilor, în pași de dans printre amintiri: Laura Fronoiu și Alina Stancu, la Nostalgia Imaginarium 2025

Evenimentul care readuce spiritul anilor ’90–2000 i-a adunat pe iubitorii de muzică retro la Romexpo. Printre participanți, și prezentatoarele ...

Relația de încredere dintre mandant și mandatar

Relația de încredere dintre mandant și mandatar

publicat: vineri, 07 noiembrie 2025

Într-o lume în care semnătura şi cuvântul pot schimba destine, încrederea devine fundamentul oricărei relaţii juridice. Una dintre cele mai ...

Două povești despre luptă și lumină: copiii care s-au salvat și moștenirea lui Celibidache

„Dosar România” aduce o ediție cu două povești impresionante: lupta părinților care își salvează copiii din dependența de droguri și portretul ...

 

#tvr1