loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

1:25 Punctul critic

Moderator Ramona Avramescu

Producător Livia Şerban Iancu

(Reluare)

2:35 Vânătorii de oameni

* (DEPARTMENT Q: THE ABSENT ONE-Danemarca, 2014) Regia Mikkel Norgaard

Cu: Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares, Pilou Asbaek

* Thriller, după un roman al scriitorului danez Jussi Adler-Olsen

Redactor Lăcrămioara Stan

(Reluare)
 
Copilul, în fața violenței din familie

Copilul, în fața violenței din familie

publicat: miercuri, 19 noiembrie 2025

În ultimele luni, România a fost zguduită de numeroase cazuri de violență domestică, multe dintre ele cu final tragic. Dincolo de drama ...

În periplul său cultural, echipa emisiunii "Bucuria credinței" a poposit la Complexul Astronomic din Baia Mare, un important reper științific și ...

În Viscri, frumusețea nu e doar de privit, e de simțit. Cu „Exclusiv în România”, din nou la Viscri

Pe 23 noiembrie, pășim cu sufletul deschis prin satul fără de pereche, un loc care pare desprins dintr-o poveste veche, așezat între dealuri ...

 

#tvr1