Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.
În duminica de Paşti, Mircea Dinescu a ales un meniu special: „sarmale de sărbătoare”.
Iată ingredientele şi modul de preparare:
- 1 kg carne ied
- 5 ardei copți
- 1 ou
- 5 cepe
- pâine înmuiată în lapte
- 200 g roșii
- 2 portocale
- făină
- 3 legături ștevie
- prapure de miel
- 100 g roșii cherry
- sare, piper, zahăr
- busuioc, cimbru
Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.
***
Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.
Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.