loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

0:35 Câştigă România!

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

1:35 Punctul critic

Moderator Ramona Avramescu

Producător Livia Şerban Iancu

(Reluare)
 
Reprezentarea în procesul penal

Reprezentarea în procesul penal

publicat: marţi, 18 noiembrie 2025

Există infracţiuni pentru care procesul penal se poate declanşa doar prin depunerea unei plângeri prealabile din partea persoanei vătămate. Ce ...

Patriotism și ambiția datoriei împlinite. O nouă ediţie „Ora Regelui”, la TVR 1

Sâmbătă, 22 noiembrie, de la ora 13.00, la „Ora Regelui”, străbatem țara împreună cu purtătorii Ștafetei Veteranilor Invictus, însoțim Familia ...

Dreptul la viața privată în contextul raporturilor de muncă

Într-o societate modernă, respectarea vieții private nu este un privilegiu, ci o obligație legală şi morală, atât pentru angajați, cât şi pentru ...

 

#tvr1