loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

0:10 Nocturne

* Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Invitat Dan C. Mihăilescu

Producător Oana Cucuruzeanu

1:10 Gala umorului

Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Producător Cosmin Dumitru

(Reluare)
 
Mănăstirea Viforâta, vecină cu o versiune îmbunătățită a raiului | VIDEO

Mănăstirea Viforâta, situată lângă Mănastirea Dealu, în județul Dâmbovița, este un important lăcaș de maici de cult ortodox din România. Urmărim ...

Vedetele TVR au spus PREZENT la întâlnirea cu fanii în Piaţa Constituţiei

Festivalul Unforgettable s-a încheiat. Mii de oameni s-au bucurat nu numai de întâlnirea cu marii artişti ai lumii, ci şi să descopere ...

La Unforgettable Festival 2025, am aflat ce pregătesc vedetele TVR pentru această toamnă

În prima zi în Piaţa Constituţiei, mii de oameni au înfruntat vremea capricioasă pentru a fi alături de artiștii preferați. Televiziunea Română, ...

 

#tvr1