loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

0:30 Punctul critic

Moderator Ramona Avramescu

Producător Livia Şerban Iancu

(Reluare)

1:45 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)
 
Peștera cu Oase: Un puzzle de 40.000 de ani și războiul surd dintre știință și birocrație

Joi, 11.12.2025 de la ora 23:00, într-un nou episod "Istorii Ascunse" aflăm alte detalii ale poveștii proiectului de la Peștera cu Oase.

Performanțele economice ale unui stat și rolul credinței

Vineri, 12 decembrie, de la ora 18:15 Narcis POPESCU îl are ca invitat pe conf. univ. dr. CĂTĂLIN RAIU, Facultatea de Administraţie şi Afaceri, ...

Proprietatea intelectuală, protejată prin lege

Proprietatea intelectuală, protejată prin lege

publicat: joi, 11 decembrie 2025

Trăim într-o lume în care ideile circulă mai repede ca oricând. Creăm texte, realizăm fotografii, aplicații, compunem muzică, dezvoltăm afaceri, ...

 

#tvr1