loader

Reţeta lui Dinescu: sarmale de sărbătoare

Mircea Dinescu l-a invitat pe Virgil Ianţu în emisiunea "Politică şi delicateţuri" de duminică, 16 aprilie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu  a ales un meniu special:  „sarmale de sărbătoare”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

-     1 kg carne ied
-     5 ardei  copți
-     1 ou
-     5 cepe
-     pâine înmuiată în lapte
-     200 g roșii
-     2 portocale
-     făină
-     3 legături ștevie
-     prapure de miel
-     100 g roșii cherry
-     sare, piper, zahăr
-     busuioc, cimbru



Pe fază, Virgil Ianţu şi-a suflecat voiniceşte mânecile şi a împăturit şi el câteva sarmale.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

15:00 Întoarcerea lui Colţ Alb

Telecinemateca (IL RITORNO DI ZANNA BIANCA-Italia, Franţa, Germania, 1974)

Regia Lucio Fulci

Cu: Franco Nero, Virna Lisi, Renato Cestie, John Steiner

Film de aventuri.

(Reluare)

16:50 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
”Ora Regelui”, final de an regal

”Ora Regelui”, final de an regal

publicat: sâmbătă, 27 decembrie 2025

Sâmbătă, 27 decembrie, de la ora 9:00 vă invităm la o ediție specială ”Ora Regelui”: Seara dedicată Corpului Diplomatic de Majestatea Sa ...

Vedetele TVR sunt „Care pe care” pentru o cauză umanitară

Concurenţi surpriză în arena limbii române! La final de an, Ruxandra Gheorghe–Negrea şi-a provocat colegii la un duel gramatical pentru o cauză ...

Fuego: „Vom cânta muzică ritmată, vom petrece, așa cum îi stă bine românului la noaptea dintre ani!”

Fără nicio umbră de îndoială: Fuego cântă şi ne încântă în noaptea de Revelion, la TVR. Ba chiar are şi alte surprize, pe care vă invităm să le ...

 

#tvr1