loader

Reţeta lui Dinescu: Sarmale în ţeavă de şorici

În seara de Ajun, Mircea Dinescu şi Grigore Leşe au luat masa împreună, la “Politică şi delicateţuri”, la TVR 1.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ajunul Crăciunului este cea mai bună ocazie pentru o reţetă nouă, care combină cele mai iubite produse tradiţionale mesei de Crăciun:  sarmalele şi şoriciul. Mircea Dinescu i-a pregătit lui Grigore Leşe “sarmale în ţeavă de şorici” sau “clătite din sarmale”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

SARMALE ÎN ȚEAVĂ DE ȘORICI

-     1kg carne de porc

-     ½ kg carne de vițel

-     1 piept de gâscă

-     ½ l vin

-     ½ l suc de roșii

-     varză murată

-     piper, coriandru

-     foi de dafin

-     șorici

(w882)

2:00 REVIZIE TEHNICA

(Reluare)

5:55 Imnul României

 
Procesul penal pe înțelesul tuturor

Procesul penal pe înțelesul tuturor

publicat: marţi, 04 noiembrie 2025

Trăim într-o lume în care un cuvânt, o decizie sau un pas greşit pot schimba destinul unui om. Iar în faţa legii, fiecare dintre noi poate ...

Copiii, arma părinților aflați în divorț

Copiii, arma părinților aflați în divorț

publicat: luni, 03 noiembrie 2025

O realitate cutremurătoare, care afectează mii de familii aflate în proces de divorţ este înstrăinarea părintească, sau procesul prin care un ...

Călătorim pe „Drumul care uneşte”. Documentarul „Via Transilvanica – O călătorie prin România mai puţin umblată”, în premieră la TVR 1

Realizatorii Alina Teodorescu şi Dimitrie Iordănescu invită telespectatorii să descopere traseul turistic Via Transilvanica, cu o lungime de ...

 

#tvr1