loader

Reţeta lui Dinescu: Sarmale în ţeavă de şorici

În seara de Ajun, Mircea Dinescu şi Grigore Leşe au luat masa împreună, la “Politică şi delicateţuri”, la TVR 1.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ajunul Crăciunului este cea mai bună ocazie pentru o reţetă nouă, care combină cele mai iubite produse tradiţionale mesei de Crăciun:  sarmalele şi şoriciul. Mircea Dinescu i-a pregătit lui Grigore Leşe “sarmale în ţeavă de şorici” sau “clătite din sarmale”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

SARMALE ÎN ȚEAVĂ DE ȘORICI

-     1kg carne de porc

-     ½ kg carne de vițel

-     1 piept de gâscă

-     ½ l vin

-     ½ l suc de roșii

-     varză murată

-     piper, coriandru

-     foi de dafin

-     șorici

(w882)

14:55 Vorbeşte corect!

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

Sezon nou

15:00 Convieţuiri

(I)Prezentator Adriana Irimescu

*PROETNICA 2025

Producatori: Teodora Drăgoi şi Boris Velimirovici

 
Mihai Trăistariu, un moment de suflet pentru aniversarea TVR la „Revelion 2026”

În anul aniversar în care Televiziunea Română împlinește 70 de ani, programul „Televiziunea Română prezintă: Revelion 2026” de la TVR 1 reunește ...

Tulcea, orașul cu 14 lumi. Nouă ediție „Exclusiv în România”, la TVR 1

O ediție caldă, multiculturală, vie, la „Exclusiv în România”, pe TVR 1. Cristi Tabără și Ilinca Ciobanu ajung în orașul celor 14 etnii. Ce ...

”Ora Regelui”: Mărinimia nu e doar un atribut de decembrie

În ”Ora Regelui”, despre caritate și grija față de semeni, dar și despre autenticitate - o ediție care inspiră fiindcă mărinimia nu e doar un ...

 

#tvr1