loader

Reţeta lui Dinescu: Sarmale în ţeavă de şorici

În seara de Ajun, Mircea Dinescu şi Grigore Leşe au luat masa împreună, la “Politică şi delicateţuri”, la TVR 1.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Ajunul Crăciunului este cea mai bună ocazie pentru o reţetă nouă, care combină cele mai iubite produse tradiţionale mesei de Crăciun:  sarmalele şi şoriciul. Mircea Dinescu i-a pregătit lui Grigore Leşe “sarmale în ţeavă de şorici” sau “clătite din sarmale”.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

SARMALE ÎN ȚEAVĂ DE ȘORICI

-     1kg carne de porc

-     ½ kg carne de vițel

-     1 piept de gâscă

-     ½ l vin

-     ½ l suc de roșii

-     varză murată

-     piper, coriandru

-     foi de dafin

-     șorici

(w882)

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producător Diana Anghel / Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Povestea transformării carului-legendă:

Primul car color al Televiziunii Române a fost restaurat și rebranduit într-o formă modernă, fiind transformat într-un muzeu mobil. Expus pentru ...

Premieră muzicală în deschiderea campaniei „Omul Anului 2025”

Pentru al treilea an consecutiv, Televiziunea Română aduce în prim-plan campania „OMUL ANULUI”. Cel mai amplu proiect social desfășurat de ...

Începe Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” – 3 zile de spectacol multicultural, la Ploiești

Din 19 până pe 21 septembrie, municipiul Ploiești găzduiește cea de-a XII-a ediție a Festivalului „Alfabetul Conviețuirii”, unul dintre cele mai ...

 

#tvr1