Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Reţeta lui Dinescu: Tăiţei de raţă
Duminică, 03 Decembrie 2017
Pe 3 decembrie, la TVR 1, Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, cunoscut pentru numerele sale de stand-up comedy şi pentru rolul din serialul „Băieţi de oraş”, a fost invitat la masă de maestrul Mircea Dinescu, în emisiunea "Politică şi delicateţuri".
Taitei

Fâşiile de carne de raţă, prăjite şi "împrietenite" cu legume, sunt doar baza unui fel de mâncare gătit în premieră de mastercheful emisiunii de duminică de la TVR 1.

Iată ingredientele şi modul de preparare:

TĂIȚEI DE RAȚĂ

-     300 g carne de rață

-     varză de Bruxelles

-     1 ardei gras

-     2 cepe/praz

-     roșii cherry

-     piper roșu

-     zeamă de portocale

-     dulceață de ardei iuți

-     ciuperci

-     vin, ulei

(w640) Taitei