Siteul tvr.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de utilizare a cookies. Afla mai multe accesand POLITICA COOKIES Vezi și Politica de Confidenţialitate care face referire la modul în care colectăm, folosim şi partajăm datele dumneavoastră pentru a va oferi serviciile TVR precum şi modul în care folosim platformele sociale.
Reţeta lui Mircea Dinescu din 6 aprilie
Duminică, 06 Aprilie 2014
În ediţia de duminică, 6 aprilie, poetul a gătit, împreună cu Ivan Patzaichin, sushi de scrumbie de Dunăre şi lapţi de crap cu stufat de ştevie.

Sushi de scrumbie de Dunăre

  • 2-3 scrumbii filetate
  • ceapă murată
  • sare, zahăr, oțet de mere, ulei
  • zeama de la o portocală
  • puțin vin
  • cuișoare
  • capere

Lapţi de crap cu stufat de ştevie

  • ½ kg de lapți
  • ½  pahar de vin
  • ½ zeamă de portocală
  • 50g făină

Stufat

  • 3 legături de ștevie
  • 2 ardei capia copți
  • 3 cepe
  • ulei, piper, coriandru, busuioc
  • zeamă de potocală
  • un pic de vin

Recomandarea lui Mircea Dinescu – se bea cu rose demi-sec din Merlot

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!