loader

Reţeta lui Mircea Dinescu din 6 aprilie

În ediţia de duminică, 6 aprilie, poetul a gătit, împreună cu Ivan Patzaichin, sushi de scrumbie de Dunăre şi lapţi de crap cu stufat de ştevie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Sushi de scrumbie de Dunăre

  • 2-3 scrumbii filetate
  • ceapă murată
  • sare, zahăr, oțet de mere, ulei
  • zeama de la o portocală
  • puțin vin
  • cuișoare
  • capere

Lapţi de crap cu stufat de ştevie

  • ½ kg de lapți
  • ½  pahar de vin
  • ½ zeamă de portocală
  • 50g făină

Stufat

  • 3 legături de ștevie
  • 2 ardei capia copți
  • 3 cepe
  • ulei, piper, coriandru, busuioc
  • zeamă de potocală
  • un pic de vin

Recomandarea lui Mircea Dinescu – se bea cu rose demi-sec din Merlot

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

2:55 In grădina Danei

Realizator Dana Constantinescu

(Reluare)

3:17 Sport

(Reluare)
 
Povestea transformării carului-legendă:

Primul car color al Televiziunii Române a fost restaurat și rebranduit într-o formă modernă, fiind transformat într-un muzeu mobil. Expus pentru ...

Premieră muzicală în deschiderea campaniei „Omul Anului 2025”

Pentru al treilea an consecutiv, Televiziunea Română aduce în prim-plan campania „OMUL ANULUI”. Cel mai amplu proiect social desfășurat de ...

Începe Festivalul „Alfabetul Conviețuirii” – 3 zile de spectacol multicultural, la Ploiești

Din 19 până pe 21 septembrie, municipiul Ploiești găzduiește cea de-a XII-a ediție a Festivalului „Alfabetul Conviețuirii”, unul dintre cele mai ...

 

#tvr1