loader

Reţeta lui Mircea Dinescu din 6 aprilie

În ediţia de duminică, 6 aprilie, poetul a gătit, împreună cu Ivan Patzaichin, sushi de scrumbie de Dunăre şi lapţi de crap cu stufat de ştevie.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Sushi de scrumbie de Dunăre

  • 2-3 scrumbii filetate
  • ceapă murată
  • sare, zahăr, oțet de mere, ulei
  • zeama de la o portocală
  • puțin vin
  • cuișoare
  • capere

Lapţi de crap cu stufat de ştevie

  • ½ kg de lapți
  • ½  pahar de vin
  • ½ zeamă de portocală
  • 50g făină

Stufat

  • 3 legături de ștevie
  • 2 ardei capia copți
  • 3 cepe
  • ulei, piper, coriandru, busuioc
  • zeamă de potocală
  • un pic de vin

Recomandarea lui Mircea Dinescu – se bea cu rose demi-sec din Merlot

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

14:55 Vorbeşte corect!

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

Sezon nou

15:00 Akzente

(I)

Insigna de Aur a FDGR pentru Martin Bottesch

Prezentarea preotului Maximillian Braisch în noua lui parohie.

Balul săsesc de la Avrig.

Producător Christel Ungar

 
Sărbătoare la „Petrecere... cu cântec!”: Margareta Clipa - 50 de ani de carieră artistică

La TVR 1, Iuliana Tudor ne invită duminică, 23 noiembrie, de la ora 21:00, la o ediție aniversară cu muzică bucovineană, hit-uri de muzică ...

„OMUL ANULUI 2025”. Eroii care schimbă România prin cultură, educație și speranță

„Când noi vom fi mai frumoși și mai buni, atunci și România va fi mai frumoasă”, spune Adelin Petrișor în ultima ediție din acest sezon a ...

Povestea din ochii lor: Franco, multiplu campion naţional şi european

Există o tăcere care vorbește fără cuvinte. E tăcerea din ochii unui animal care te privește și-ți spune totul: despre încredere, despre iubire, ...

 

#tvr1