În ediţia de duminică, 6 aprilie, poetul a gătit, împreună cu Ivan Patzaichin, sushi de scrumbie de Dunăre şi lapţi de crap cu stufat de ştevie.
Sushi de scrumbie de Dunăre
- 2-3 scrumbii filetate
- ceapă murată
- sare, zahăr, oțet de mere, ulei
- zeama de la o portocală
- puțin vin
- cuișoare
- capere
Lapţi de crap cu stufat de ştevie
- ½ kg de lapți
- ½ pahar de vin
- ½ zeamă de portocală
- 50g făină
Stufat
- 3 legături de ștevie
- 2 ardei capia copți
- 3 cepe
- ulei, piper, coriandru, busuioc
- zeamă de potocală
- un pic de vin
Recomandarea lui Mircea Dinescu – se bea cu rose demi-sec din Merlot
***
Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.