loader

Reţetele lui Dinescu: Macrou împăturit în vânătă coaptă și scrob ca la Armeniș

Duminică, 7 iunie, Mircea Dinescu l-a avut invitat pe cunoscutul dirijor Ion Marin, căruia i-a pregătit un proaspăt macrou împăturit în vânătă coaptă și scrob ca la Armeniș.

 

Mircea Dinescu
Politică şi delicateţuri

Macrou împăturit în vânătă coaptă

  • 3 vinete coapte
  • 3 fileuri de macrou
  • zeamă de portocală
  • dulceață de ardei iute
  • 2 ouă
  • făină
  • capere
  • 1 legătură de ștevie
  • roșii cherry
  • piper, coriandru, busuioc

Scrob ca la Armeniş

 

  • 200 g jambon afumat
  • 100 g cârnat afumat (porc&capră)
  • 100g brânză de burduf
  • 4 ouă
  • terci de mămăligă
  • piper

Rețeta invitatului: Sarmale japoneze

 

  • varză murată
  • carne tocată
  • jambon afumat
  • orez
  • roșii cherry
  • ceapă
  • ardei capia
  • orez
  • vin

 

15:55 ETNICITY

* Viața comunităților etnice urbane, acolo unde tradiția întâlnește ritmul orașului.

Producător Nicoleta Epure

16:50 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

Producător Victor Dochia

 
„Cum ne omorâm femeile” – un documentar tulburător la „Dosar România”

FEMICID. Cum ajunge un bărbat să devină ucigaș și ce semne de avertizare a ratat societatea? Realizatoarea TVR Alina Amza trage un semnal de ...

De vorbă cu Cătălin Ștefănescu, despre curiozitate, dialogul tihnit și arta de a asculta

Într-o lume grăbită, în care conversațiile se consumă în viteză, Cătălin Ștefănescu rămâne un apărător al dialogului aşezat, construit cu ...

Gorj – glasul eroilor, gustul artei. Duminică, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără, Cristina Şoloc şi echipa „Exclusiv în România” află cum o mână de localnici a ţinut piept armatei germane, vizitează Cula Cartianu ...

 

#tvr1