Duminică, 7 iunie, Mircea Dinescu l-a avut invitat pe cunoscutul dirijor Ion Marin, căruia i-a pregătit un proaspăt macrou împăturit în vânătă coaptă și scrob ca la Armeniș.
Macrou împăturit în vânătă coaptă
- 3 vinete coapte
- 3 fileuri de macrou
- zeamă de portocală
- dulceață de ardei iute
- 2 ouă
- făină
- capere
- 1 legătură de ștevie
- roșii cherry
- piper, coriandru, busuioc
Scrob ca la Armeniş
- 200 g jambon afumat
- 100 g cârnat afumat (porc&capră)
- 100g brânză de burduf
- 4 ouă
- terci de mămăligă
- piper
Rețeta invitatului: Sarmale japoneze
- varză murată
- carne tocată
- jambon afumat
- orez
- roșii cherry
- ceapă
- ardei capia
- orez
- vin