În emisiunea „Politică şi delicateţuri” de duminică, 17 mai, de la TVR 1, Mircea Dinescu a gătit, împreună cu Alexandru Tomescu, sandvişuri de primăvară şi cremă de ciuperci şi dovlecei.
CREMĂ DE CIUPERCI ȘI DOVLECEI
- 3 dovlecei
- 3 cepe
- 3 ardei grași
- 6-7 ciuperci
- 2-3 hribi
- făină
- 2 ardei capia copți
- sosul lui Dinescu
- 1l lapte
- ½ l vin
- usturoi, sare
SANDVIȘURI DE PRIMĂVARĂ
- 4 ciuperci
- 1 vânătă
- 2 dovlecei
- 2 chifle (pâinici de casă)
- 1 avocado
- 1 ardei copt
- ulei de dovleac
- zeamă de portocală
- sosul lui Dinescu
- semințe de dovleac
- usturoi, sare