loader
Foto

Cum va fi salvat Complexul Energetic Oltenia?

Ministrul Energiei Victor Grigorescu a fost invitatul jurnalistei TVR Alina Stancu în ediţia de marți, 23 februarie, a emisiunii „Prim-plan”, transmisă în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Alina Stancu

Ediția este disponibilă online pe TVR+

În urma situaţiei financiare dezastruoase şi a pierderilor imense de la Complexul Energetic Oltenia, ministrul Energiei a declarat că este nevoie de o schimbare radicală de strategie. Decizia de a muta CEO de la Târgu-Jiu la Bucureşti a stârnit o amplă reacţie în Oltenia, ajungându-se la proteste care au adunat peste 3.000 de oameni în stradă.

Jurnalista TVR Alina Stancu ne-a aşteaptat alături de ministrul Energiei, Victor Grigorescu, la ediţia de marţi, 23 februarie, a emisiunii Prim-plan, pentru o dezbatere pe această temă. În aceeaşi ediţie, moderatoarea a pus în discuţie relaţia UE - Marea Britanie şi efectele recentelor decizii pentru locuitorii statelor Uniunii Europene.

„După mulţimea de decizii greşite din ultimii ani, decizii care au dus compania la pierderi financiare importante, trebuie să facem tot ce ne stă în putere pentru a menţine locul Complexului Energetic Oltenia în Sistemul Energetic Naţional", afirma Victor Grigorescu pe pagina personală de Facebook. Cum va fi salvat Complexul Energetic Oltenia şi dacă mutarea sediului social al companiei la Bucureşti este soluţia, aflăm de la invitatul Alinei Stancu la Prim-Plan de marţi seară.

(w882) Victor Gri

În partea a doua a emisiunii, George Butunoiu, specialist în piaţa muncii şi Ionel Nicu Sava, specialist în relaţii internaţionale au fost invitaţii Alinei Stancu la o analiză asupra modului în care se schimbă Uniunea Europeană odată cu cedarea în fata Marii Britanii (piaţa muncii, diplomatic etc.).

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Şi telespectatorii pot adresa propriile întrebări pentru invitaţii emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

 

foto: Grigore Popescu, Agerpres

5:45 Fiica regelui (R)

(THE KING'S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG-Coreea de Sud, 2014) Episodul 52

Regia: Lee San-yeob, Choi Joon-bae

Cu: Seo Hyun-jin, Seo Woo, Lee Jae-ryong, Jo Hyun-jae

Dramă istorică. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1