loader
Foto

Galerie foto

Ediţii best of ale Festivalului de Folclor „Muzici și Tradiții în București”, la TVR 1

TVR 1 ne propune să urmărim unele dintre cele mai frumoase momente de muzică și dans din cadrul Festivalului Internațional de Folclor „Muzici și Tradiții în București”.

 

Iuliana Tudor

Telespectatorii pot urmări, pe parcursul zilelor de sâmbătă și duminică, o selecție din momentele artistice care au delectat publicul cu evenimentele desfăşurate în anii 2019 și 2018.

(w882)

(w882)

(w882)

În cei 13 ani de existenţă, festivalul s-a bucurat de participarea a 32 de țări, ansambluri și artiști cunoscuți din toate zonele țării, 870 de artizani, meșteșugari și artiști plastici din România și de un public de aproximativ 320.000 de spectatori.

(w882)

Organizat de CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, „Muzici și Tradiții în București” este cel mai mare festival internațional de folclor din România, care aduce în atenția publicului urban arta populară, tradițiile autentice și cele mai frumoase spectacole de folclor din țară și din străinătate. Acesta face parte din rețeaua CIOFF – Consiliul Internațional al Organizațiilor de Festivaluri de Folclor și Cultură Tradițională.

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1