loader
Foto

Simfonia europeană a fiscalității în cheie românească

Vineri, 15 februarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Despre buget și bănci vorbim astăzi la emisiunea „Banii Tăi”. Vă mai spunem cu cât s-au scumpit apartamentele, și la cât au ajuns chiriile. Și tot azi ascultăm Simfonia europeană a fiscalității în cheia Ro, adică românească.

Discuțiile de marți dintre parlamentari și conducerea Băncii Naționale s-au încheiat fără o concluzie comună. Mai mult, dupa unii, n-a fost decât un dialog al surzilor.

Multe variabile în ecuația imobiliară pentru acest an, și pentru dezvoltatori, dar și pentru cei care vor să-și cumpere o locuință. Evaluăm starea actuală a pieței împreună cu analistul economic Iancu Guda, Vlad Boeriu, Partener Deloitte și Bogdan Ivan, Secretar General, Asociația Dezoltatorilor Imobiliari – Urbanism.

După ce, pentru o bună perioadă, prețurile au crescut fără probleme, cererea de locuințe va avea de suferit pentru că depinde în mod direct de veniturile populației și de accesibilitatea creditelor. Astăzi, la „Banii Tăi, vedeți cum explică analistul economic Iancu Guda scumpirea continuă a locuințelor din ultimii ani și evoluțiile ce urmează.

Despre furtuna inspecțiilor fiscale, și anume – creșterea fără precedent a controalelor, dar și intensificarea conflictelor cu autoritațile - s-a vorbit la conferința anuală de taxe. Dar în lipsa ministrului de Finanțe.

Urmăriți în fiecare vineri emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

 

10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1