loader
Foto

Părintele Constantin Necula, invitat la „România 9”

În ediţia specială a emisiunii „România 9” din a treia zi de Crăciun, invitatul lui Ionuţ Cristache ne-a vorbit despre tradiţiile sfinte de Crăciun, dar şi despre cum am putea să ne punem ţara în valoare. „România 9” s-a difuzat la TVR 1, de la ora 21.00.

 

Înregistrarea primei părți a emisiunii România 9 cu preotul Constantin Necula poate fi vizionată mai jos:

Pe 27 decembrie, a treia zi de Crăciun, Părintele Constantin Necula revine în platoul emisiunii România 9 pentru a vorbi despre tradiţiile sfinte de Crăciun, despre ce mai înseamnă să fii român în ziua de azi şi ce ne defineşte ca popor, dar şi despre o reîntoarcere a tinerilor la biserică şi la spiritualitate. Care crede că este trăsătura cea mai importantă a politicianului român, dacă ducem lipsă de modele sau nu şi cum am putea să ne punem ţara în valoare sunt câteva dintre subiectele discuţiei dintre preotul Necula şi moderatorul Ionuţ Cristache la ediţia specială România 9, din 27 decembrie, ora 21.00.

Părintele Necula nu se teme să afirme că funeraliile Regelui Mihai au fost ultimele de acest gen la care oamenii au ieşit în stradă nechemaţi. De asemenea, susţine fără reţineri că preferă un om lipsit de credinţă unuia cu credinţă strâmbă.

La conferinţele părintelui Necula vin mii de tineri din întreaga ţară şi recunoaşte că cele mai interesante conversaţii le are cu ateii. Răspunde cu înţelepciune, înţelegere şi umor întrebărilor adresate de spectatori şi telespectatori, întrebări care au atins subiecte diverse, de la creşterea copiilor la depresie şi de la viitorul acestei ţări la întoarcerea la credinţă. Iubeşte România şi pe români şi crede că ar trebui întocmit un program de a ne pune ţara în valoare.

3:25 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1