loader
Foto

Putin luptă împotriva Ocultei mondiale. De când e această teorie a conspirației?

Paranoia sau manipulare? La “Breaking Fake News”, Marian Voicu şi invitaţii lui, jurnaliştii Ovidiu Nahoi şi Petre M. Iancu, au discutat despre cum este prezentat războiul în Rusia. Miercuri, 30 martie, ora 22.00, la TVR 1.

 

Marian Voicu
Breaking Fake News

Războiul împotriva Ucrainei este prezentat în Rusia ca fiind unul împotriva naziștilor, ereticilor, globaliștilor, homosexualilor. Este înfăţişat drept lupta între Bine și Rău, Apocalipsa.

Este paranoia sau manipulare? Jurnalistul Marian Voicu a discutat subiectul în noua ediţie “Breaking Fake News”, alături de Ovidiu Nahoi, redactor șef RFI România și de Petre M. Iancu, jurnalist DW (din Berlin). “Breaking Fake News”, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării, a fost la TVR 1 miercuri, 30 martie, ora 22.00.

(w882)

Putin luptă împotriva Ocultei mondiale, pentru a salva creștinătatea, omenirea în general. Cât de veche este acesta teorie a conspirației? Am aflat la „Conspirația săptămânii”, cu Tatiana Țarfulea.

România are dreptul să rupă bucăți din Ucraina, președintele Zelenski este un evreu nazist și germanii au fost și sunt rusofobi - iată câteva din cele mai recente dezinformări. Le-a prezemtat Horia Grușcă în rubrica dedicată „Revistei presei fake”.

În fiecare miercuri, la TVR 1 urmărim „Breaking Fake News”, prima emisiune din peisajul audiovizual românesc dedicată integral combaterii fenomenului știrilor false și dezinformării. Emisiunea este realizată şi prezentată de Marian Voicu.

 

 

2:00 Garantat 100% (R)

Moderator Cătălin Ştefănescu

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

(Reluare)

2:45 Ora regelui (R)

Producător Lidia Voicu

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1