loader
Foto

Adriana Trandafir se visează... musafir! Actriţa a deschis sezonul 2 al emisiunii „Vis sau realitate”, la TVR 1 | VIDEO

Mereu cu zâmbetul pe buze şi cu o energie debordantă, Adriana Trandafir îşi doreşte să fie şi ea, o dată în viaţă, „musafir profesionist”. Basti Ţopescu i-a împlinit visul în prima ediţie a sezonului 2 a emisiunii pe care o realizează la TVR 1, difuzată luni, 23 octombrie, de la 22.30.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

Miile de ore petrecute pe scenele teatrelor, în studiouri de televiziune, pe platouri de filmare sau la catedră nu par să o fi obosit pe energica Adriana Trandafir. Dimpotrivă, actriţa are în continuare suficiente activităţi cât să nu-i ajungă cele 24 de ore ale zilei! Poate tocmai din acest motiv, Adriana Trandafir visează la o oră de relaxare, în care să fie, pur şi simplu… musafir. În debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Vis sau realitate”, pe care o realizează la TVR 1, Basti Ţopescu i-a îndeplinit visul, alături de Virgil Mănescu, educator de protocol şi ospitalitate la Casa Capşa din Bucureşti. Din 23 octombrie, „Vis sau realitate” se vede la TVR 1 în fiecare seară de luni, de la ora 22.30.

(w882) Odeon

Este cunoscută pentru veselia molipsitoare, deşi se autointitulează „o fată tristă, dar plină de umor”. Absolventă a facultăţii de actorie din Bucureşti, s-a format sub îndrumarea Leopoldinei Bălănuţă, a lui Alexa Visarion şi Alexandru Lazăr. Rolurile pe care le-a interpretat pe scena teatrului de Stat din Reşita şi a teatrului Odeon, dar şi pe ecrane, prin prisma colaborărilor cu Casa de Film Ager şi Atlantis, i-au adus Adrianei Trandafir numeroase premii şi distincţii, printre care Premiul Uniter pentru cea mai bună actriță în rol secundar sau Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

(w882) Adriana la

Deşi pentru unii momentul retragerii din activitate la pensie reprezintă o binemeritată odihnă, pentru Adriana Trandafir pesionarea a însemnat fix opusul. Actriţa continuă să fie implicată într-o multitudine de proiecte: o putem vedea în seriale precum „Speranţa”, în show-uri de televiziune, emisiuni, spectacole-concurs TV... Este profesor la Universitatea Hyperion din București, dar are și propria școală, acolo unde familiarizează copiii cu lumea artistică. De asemenea, este preşedinta Fundaţiei Maria Tănase, având un talent muzical incontestabil. Optimismul şi încrederea i-au dat forţa de a lupta şi i-au transformat visurile în realitate.

(w882) strada

Visul de a fi, pur şi simplu, musafir, i s-a îndeplinit la „Vis sau realitate”, pe 23 octombrie, de la 22.30, la TVR 1.

(w882) discutie

„Revenim cu un nou sezon Vis sau realitate şi sunt pregătit să vă prezint noi vedete, noi visuri şi, evident, să trăim împreună noi aventuri! E timpul să dezvălui şi să aduc la realitate visurile invitaţilor sezonului 2. Un sezon plin de umor, curiozitate şi entuziasm. Zece noi vedete îşi vor vedea visul cu ochii, iar noi ne vom bucura de 10 noi experienţe inedite şi spectaculoase. Invit telespectatorii să fie alături de noi şi în acest sezon. Vom râde, vom plânge, dar, cel mai important, vom descoperi împreună latura umană a fiecarei vedete invitate”, ne asigură Basti Ţopescu.

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din 23 octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

(w882) Capsa

Ediţiile următoare ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină personalităţi precum Adina Buzatu, Marius Florea Vizante sau Zoli Toth.

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 8

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1