loader
Foto

"Banii Tăi": Interviu cu Mihai Marcoci

Vineri, 12 octombrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR 1 și online pe TVR+. Monica Ghiurco îl are ca invitat pe Mihai Marcoci, președinte al Asociației pentru Management Strategic și Lobby.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Despre resurse naturale și redevențe discutăm vineri, la „Banii Tăi”, cu Mihai Marcoci, președinte al Asociației pentru Management Strategic și Lobby.

(w882) Mihai Marc

Reformele aduse în anii '80 de Fondul Monetar Internațional au pus capăt supremației financiare a aurului. Azi aurul se vinde pe piața liberă, devenind o marfă ca oricare alta. Aruncăm și noi o privire împreună cu analistul financiar Irina Chițu și Raluca Bontaș, tax partner Delloite.

Evoluția din ultimii zece ani a numărului de brevete naționale acordate de  Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci este negativă. În contrast cu ce se întâmplă cu brevetele europene validate în România, care se înmulțesc constant.

(w882) Sorin Axin

În realitate, cifrele nu vorbesc despre capacitatea de inovare a românilor, care, slavă Domnului, nu s-a pierdut, ci despre puterea de cumpărare. A românilor, în comparație cu ceilalți europeni. Mai multe detalii aflați vineri, de la inventatorul Sorin Axinte.

Într-un raport despre starea sistemului bancar şi a pieţelor, Fondul Monetar Internaţional avertizează că există „mişcări subterane periculoase” care ameninţă economia globală. Deşi băncile sunt mai sigure decât în urmă cu zece ani, au apărut noi riscuri, se mai afirmă în raport.

Detaliem vineri, în emisiunea „Banii Tăi”.

***

(w882) Monica Ghi

Urmăriți în fiecare vineri emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR 1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

10:00 Agrostrategia

* Invitat Florentin Bercu-Vicepreședinte COGECA

* Rubrica Fermierii României

Ioan Jula-peste 40 de ani in pomicultură

Producator Vlad Macovei

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1