loader
Foto

Ultimul interviu al Regelui Mihai, partea a doua

„Ora Regelui” v-a invitat sâmbătă,  7 decembrie, de la ora 14:30, la TVR 1 şi TVR 1 HD, să revedeţi partea a doua a ultimului interviu pe care Majestatea Sa Regele Mihai I l-a acordat presei.      

 

Ora Regelui

La doi ani de când  Suveranul țării ne-a părăsit,  ”Ora Regelui” a prezentat partea a doua din ultimul interviu pe care Regele Mihai l-a acordat Televiziunii Române.

Filmarea a fost realizată în anul 2011, la Aubonne, în Elveția, și peste 3 ani, Majestatea Sa avea să se retragă din viața publică.

Majestatea Sa evocă eroismul armatei române din timpul celui de Al Doilea Război Mondial, dar și momente mai puțin ori deloc cunoscute, precum cel în care România a recuperat de la sovietici Bricul Mircea.

(w882)

Regele Mihai nu uită să amintească de problemele României și subliniază importanța cinstei, moralei și a educației.

La 30 de ani de la obținerea libertății, românii tresbuie să cunoască și cuvintele celui mai democrat dintre Regii României.

Acest interviu întregește colecția de convorbiri cu Regele Mihai ale jurnalistului Bogdan Şerban – Iancu, din care generațiile viitoare se vor putea inspira.

(w882)

Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Șerban-Iancu


 

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1