loader
Foto

wrs a lansat videoclipul piesei “Llamame” | VIDEO

Sâmbătă, 23 aprilie, la TVR 1, în cadrul Telejurnalului orei 20.00, reprezentantul României la Eurovision a dezvăluit, în premieră și în exclusivitate, povestea din spatele „Llamame” și imagini din culisele filmărilor.

 

Cu peste 2,5 milioane de accesări pe conturile oficiale și fredonată de mii de fani la concertele dedicate promovării fenomenului Eurovision, „Llamame”, piesa României pentru ediția 2022 a concursului internațional „se vede”, începând de astăzi, în noul videoclip lansat de wrs.

wrs: „Cred că sunt în asentimentul tuturor când spun că am așteptat și eu acest clip cu sufletul la gură, mai ales că m-am distrat foarte tare la filmări. Pentru mine, clipul “Llamame” este cu atât mai special cu cât surprinde, cumva, parcursul meu artistic în lumea muzicii și ideea că hard work really pays off. Sunt foarte mândru de ce a ieșit și mulțumesc tuturor celor implicați, care au reușit să aducă o simplă idee la realitate. Enjoy!”

(w882)

Povestea din spatele videoclipului este inspirată din viața lui wrs și ilustrează drumul parcurs de artist în industria muzicală, marcând, astfel, faptul că ambiția, determinarea și pasiunea sunt cele mai importante aspecte în îndeplinirea unui vis.

(w882)

Regia videoclipului este semnată de Andra Marta și de Cristina Poszet, iar Alexandru Mureșan este Director of Photography.

Doar trei săptămâni ne mai despart de momentul intrării României în concurs, iar pregătirile echipei noastre au intrat pe ultima sută de metri. În studioul TVR au loc ultimele repetiții, sunt reglate ultimele detalii cu echipa tehnică a organizatorilor, costumele de scenă primesc retușurile finale, iar wrs ne-a mărturisit că a făcut o modificare în coregrafia show-ului: „Vom avea o modificare interesantă a coregrafiei, pe care o voi dezvălui doar pe scena de la Torino. Sunt foarte încrezător în proiectul pe care l-am pregătit și abia aștept ca și fanii să descopere toate surprizele”, a declarat reprezentantul nostru la ESC 2022.

(w882)

Până atunci, sâmbătă, la TVR 1, în cadrul Telejurnalului orei 20.00, reprezentantul României la Eurovision ne va dezvălui, în premieră și în exclusivitate, povestea din spatele „Llamame” și imagini din culisele filmărilor pentru videoclip.

Foto: Koss Photography

***

Despre wrs:

Andrei Ursu, alias wrs, este un artist multidisciplinar cu o viziune unică. Înainte de a-și începe cariera de vocalist, lucrează ca backup dancer în televiziune și pentru alți artiști, luând exemplul părinților săi, ambii dansatori de muzică populară. În anul 2015, face parte din trupa de băieți SHOT, începându-și cariera muzicală. Doi ani mai târziu, părăsește proiectul și se mută la Londra, unde își perfecționează abilitățile de compozitor. În ianuarie 2020 semnează un contract de înregistrare cu Global Records și demarează proiectul său de muzică electro pop. Pe lângă muzica sa, wrs își concepe adesea videoclipurile și artwork-urile, oferind ascultătorilor o privire în lumea sa interioară.

Cea mai recentă piesă a lui wrs, "Amore'' feat. Ilkan Gunuc a ajuns pe locul 7 în Top Radio MediaForest, pe locul 12 în Top TV Bulgaria și a atins un vârf în Top 200 Shazam #3 RO, #19 Bulgaria, #67 Moldova, fiind inclusă în playlist-urile editoriale NMF Turcia, RO + Hit Dans, Yaz, Dance toata ziua. Totodată, piesa "Tsunami" a devenit o senzație internațională ajungând pe primele locuri în topurile din Bulgaria (#24 Radio, #3 TV, #3 Top 200 Shazam, #12 Apple Dance), România (#35 Top 200 Shazam, #19 Apple Dance).

***

Despre Eurovision:

Eurovision Song Contest 2022 va avea loc în Italia, la Torino, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai 2022. România va intra în concurs joi, 12 mai, în partea a doua a Semifinalei cu numărul 2.

La ediția din acest an a concursului internațional, România va fi reprezentantă de wrs, cu piesa “ Llamame”.

Sub sloganul „The sound of beauty”, Eurovision Song Contest 2022 va aduce, pe scena din Torino, reprezentanţii celor 40 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Țărilor de Jos, România, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina şi Marea Britanie.

Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).

***

Pentru alte informaţii, vă rugăm să ne scrieţi la: eurovision.romania@tvr.ro sau cristian.acatrinei@tvr.ro.

Echipa Eurovision Romania

 

7:00 Universul credinţei

Prezintă Andrei Victor Dochia

“Catholica”-Reuniunea Conclavului de la Vatican în vederea alegerii succesorului Papei Francisc în Scaunul Pontifical a fost cel mai important eveniment religios al acestei săptămâni;

-„Evenimentele săptămânii”-În perioada 30 aprilie-8 mai s-a desfășurat la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești-Vlașca pelerinajul la moaștele întregi ale Sfintei Împărătese Elena. Cinstitele relicve au fost aduse de la Patriarhia Veneției în contextul Anului Centenar al Patriarhiei Române;

-În data de 28 aprilie, la Mănăstirea Sihăstria, a avut loc deshumarea moaștelor Sfinților Cuviosi Paisie Olaru și Cleopa Ilie, doi mari duhovnici ai românilor din secolul al XX-lea. Proclamarea generală a canonizării acestor sfinți cuvioși a avut loc pe 4 februarie 2025, cu prilejul aniversarii Centenarului Patriarhiei Romane;

-Sărbătoarea Sfintei Matrona la Schitul Darvari din București. Sfânta Matrona cea Oarbă a fost sărbătorită pentru prima dată la Schitul Darvari din București, după ce așezământul monahal a primit luna trecută un fragment din moaștele sale;

-Sărbătoarea Sfântului Efrem cel Noul la Mănăstirea Radu Vodă din București;

-„Cartea de duminică”-Sfânta Matrona de la Moscova;

-„Dialogurile diminetii”-Invitatul jurnalistului Răzvan Bucuroiu este cercetătorul Petre Guran, care ne vorbește despre marile cărți ale umanității;

-„Reportaj”-Mănăstirea Caraiman, situată la poalele impunatorului masiv Caraiman din Bușteni, este un loc de o frumusețe aparte. Lăcașul monahal atrage pelerini și turisti deopotrivă, indiferent de anotimp. Acest locaș monahal a fost vizitat de o echipă a emisiunii noastre înaintea hramului Învierii Domnului.

​Producător Andrei-Victor Dochia

8:00 Bucuria credinţei

Prezintă părintele Constantin Necula şi Andrei-Victor Dochia

Biserica Domnească Sfantul Nicolae, Curtea de Argeș

Unul dintre cele mai vechi si importante monumente istorice si religioase din Curtea de Arges este Biserica Domneasca "Sfantul Nicolae". Este primul monument de arhitectura religioasa de amploare din Tara Romaneasca. Locasul a fost ridicat la inceputul secolului al XIV-lea, pe timpul domnitorului Basarab I.

Edificiu de cult si gropnita domneasca, biserica era o constructie monumentala si indeplinea calitatile artistice si tehnice menite sa satisfaca dorinta de afirmare a lui Basarab I, cel care a desavarsit procesul de constituire a Tarii Romanesti ca stat feudal independent.

Invitatul emisiunii Bucuria credintei, parintele Constantin Necula, relateaza povestea acestui impresionant monument, dar si a descoperirii mormantului lui Radu I Basarab, singurul mormant de domn aflat neprofanat.

Invitat: preot profesor Constantin Necula

Producător Andrei-Victor Dochia

 
Slalomul printre proverbe şi greşeli gramaticale continuă la „Care pe care”

Ruxandra Gheorghe-Negrea ne propune noi confruntări lingvistice la „Care pe care”, sâmbătă şi duminică, 10-11 mai, de la ora 16.00, la TVR 1.

Cine moștenește averea după un deces?

Cine moștenește averea după un deces?

publicat: joi, 08 mai 2025

Cine are dreptul la moștenire și cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală și care sunt moștenitorii rezervatari? Când începe ...

Echilibru între educație, tradiție și identitate în comunitatea romă din Ștefănești - Botoșani | VIDEO

În contextul eforturilor de integrare socială și promovare a egalității de șanse, educația joacă un rol fundamental în dezvoltarea copiilor ...

 

#tvr1