loader
Foto

A ales folclorul românesc în locul Conservatorului de la Viena

Cu noi poveşti de viaţă, uneori surprinzătoare, Iuliana Tudor ne-a așteptat la o seară de cântec şi emoţie. „Vedeta populară” s-a difuzat la TVR 1 duminică, 21 noiembrie, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

Ediţia a treia a sezonului „Vedeta populară” ne aduce alţi cinci concurenţi care visează să-şi împletească destinele cu muzica populară. În urmă cu un an, o tânără gorjeancă a avut de făcut o alegere foarte dificilă, între Conservatorul din Viena şi muzica noastră populară. Şi, poate contrar aşteptărilor multora, folclorul a ieşit câştigător la puncte. Dacă a meritat sau nu – aflăm şi noi duminică seară, la „Vedeta populară“, când tânăra se prezintă în faţa juriului şi a publicului. Pe 21 noiembrie, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne aşteaptă la TVR 1, la cea de-a treia întâlnire din această toamnă. „Vedeta populară” se vede simultan şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

(w882) Iuliana Tu

Competiţia nu va fi uşoară pentru niciunul dintre concurenţi, cu siguranţă, aşadar fiecare îşi va folosi cele mai de efect atuuri. După ce, în 2011, o moldoveancă din Neamţ a fost aleasă din public să urce pe scenă în timpul unui concert al Vioricăi Macovei, acum ea este cea care apelează la vedetă pentru a o susţine în proba de duet.

Tot duminica aceasta, cunoaştem o tânără din Bacău care a făcut oamenii să lăcrimeze în biserică, ascultând-o, o olteancă din Caracal care visează să devină poliţistă şi un tânăr din Alba, student la două facultăţi.

Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Leşe şi Bogdan Mihai Simion vor analiza atent fiecare artist care se prezintă în faţa lor şi a telespectatorilor TVR 1. Iar Orchestra Ansamblului Folcloric Profesionist Brâuleţul al Centrului Cultural Judeţean Theodor Burada din Constanţa, dirijor Cristian Obrejan, acompaniază toate momentele muzicale.

(w882) Iuliana Tu

„Vedeta populară” intră din nou în casele noastre, cu ale sale cântece şi tradiţii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie şi speranţă, cu muzicieni desăvârşiti şi cu poveşti emoţionante. Sezonul 7 al emisiunii se vede la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 21.00, când Iuliana Tudor ne aşteaptă la noi întâlniri de suflet. „Vedeta populară” se difuzează simultan şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

Foto: Doru Ochea

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1