loader
Foto

Galerie foto

Cum arată un mic dejun sănătos, aflăm vineri de la „Vreau să fiu sănătos”

Obezitatea la copii, cum scăpăm de negi şi ce trebuie să conţină un mic dejun sănătos au fost temele ediţiei de vineri, 27 martie, de la ora 18:00. Urmăriţi „Vreau să fiu sănătos” la TVR 1 şi online pe TVR+!

 

Sonia Argint Ionescu
Vreau să fiu sănătos!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

* Obezitatea la copii

Copilul dumneavoastră a luat proporții? Observaţi că apetitul lui este unul puţin peste măsură? Nu amânaţi vizita la medicul endocrinolog şi la medicul nutriţionist.

Obezitatea se poate instala încetul cu încetul, iar efectele ei asupra organismului copilului pot fi unele grave, în timp.

În ediţia din 27 martie, stăm de vorbă despre acest subiect cu doctorul Adrian Comănici - şef la secţia Endocrinologie, de la Spitalul Clinic CF2, şi cu dr. Răzvan Vasilescu - medic specialist în nutriţie, diabet şi boli metabolice, la Spitalul Clinic Colentina.



Realizator: Beatrice Cioba

* Mic dejun sănătos cu Andreea Raicu şi Sonia Argint Ionescu

Mulţi dintre nutriţionişti consideră că micul dejun este masa cea mai importantă a unei zile. Aceasta ar trebui să fie destul de consistent pentru a furniza organismului energia de care are nevoie pentru a-şi desfăşura activităţile curente.

Insă, de multe ori, dimineaţa atunci când deschidem uşa cămării sau a frigiderului suntem nehotărâţi şi parcă nu ştim ce să alegem să mâncăm la micul dejun.

Sonia Argint, prezentatoarea emisiuni, împreună cu prietena sa Andreea Raicu vă sugerează o reţetă pentru un mic dejun sănătos şi gustos.



Realizator: Adina Slave

* Cum scăpăm definitiv de negi

Cu siguranţă mulţi dintre dumneavoastră v-aţi trezit la un moment dat cu negi pe mâini sau la picioare. Ei nu sunt atât de gravi pe cât sunt de inestetici, astfel că înlăturarea lor devine pentru noi o preocupare.

Care este metoda cea mai bună pentru eliminarea negilor ne spune doamna doctor Oana Clătici - medic primar dermatolog.



Realizator: Beatrice Cioba

***

Emisiunea „Vreau să fiu sănătos” poate fi urmărită și pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

6:00 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1