loader
Foto

Exclusiv în România – un nou sezon la TVR

Emisiunea realizată de Cristian Tabără a revenit cu noutăţi sâmbătă, 22 martie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

UPDATE: Ediția din 22 martie este disponibilă online pe TVR+

„Ştiu ce-ai făcut astă iarnă” – aşa s-ar putea subintitula ediţia de sâmbătă a emisiunii Exclusiv în România, prima din acest an, o ediţie plină de adrenalină, dinamică, în care sporturile de iarnă sunt la... înălţime. Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România au colindat, în această iarnă, Munţii Făgăraş, Munţii Harghitei şi împrejurimile lor, astfel că telespectatorii TVR 1, TVR HD şi cei care urmăresc emisiunea online, pe TVR+, au şansa să cunoască pe 22 martie, de la ora 18.00, alte unicate mondiale şi obiective demne de văzut şi admirat.

În prima ediţie Exclusiv în România din acest an, jurnalistul Daniel Georgescu trece prin aventuri care vor ţine telespectatorii cu sufletul la gură: o noapte la 0 grade Celsius, petrecută la hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac, curse pe colacii gonflabili, remorcat de un snowmobil în plină viteză (altfel spus, o porţie bună de tubing pe zăpadă) şi plimbări cu sania trasă de un atelaj de doisprezece... câini putere.

Un popas alături de împătimiţii snowboard-ului într-o nouă staţiune, Harghita Mădăraş, dar şi în preajma unor cai de dimensiuni gigantice (o tonă fiecare!) completează o ediţie condimentată cu senzaţii tari şi cu multă voie bună.

Sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, Cristian Tabără propune telespectatorilor săi noi destinaţii turistice aflate în centrul ţării.

Găsiți Exclusiv în România pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

O emisiune de Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Alături de prezentarea locurilor, cei interesaţi vor primi numeroase „ponturi”, de recomandat să le ai în buzunar, atunci când pleci la drum, de la „ajutoarele” lui Cristian Tabără: Daniel Georgescu, Denisa Anghel şi Cristina Rădulescu. În fiecare săptămână, câte unul dintre jurnaliştii TVR enumeraţi îl însoţeşte pe Cristian Tabără în regiunea în care se află unicatul european sau mondial, devenind „turist cu acte în regulă” şi testând pe propria piele atracţiile turistice ale zonei.

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1