loader
Foto

Soarele - prieten sau inamic pentru sănătatea noastră?

Câte ore putem sta la soare pe zi în timpul verii? Cum ne îmbrăcăm? Cum ne hrănim, hidratăm corect? Cum ne protejăm pielea? Marţi, 11 iunie, de la ora 18.30, am aflat cum ne facem soarele prieten şi nu inamic, într-o nouă ediţie „Punctul critic”. În direct la TVR 1, cu Bogdan Muzgoci şi Anca Mazilu, co-prezentator.

 

Anca Mazilu
Punctul critic

A venit vara, o simţim din plin pe pielea noastră!... Cele 37-38 de grade înregistrate deja în prima parte a lunii iunie, în mare parte din ţară, anunţă o vară toridă, cu temperaturi arzătoare, care ne pot face mult rău. Ne bucurăm de soare, de căldură, dar ideal este să ştim şi cum să ne îngrijim sănătatea.

(w500)

(w500)

Tocmai de aceea, la „Punctul critic”, pe TVR 1, Bogdan Muzgoci, alături de colega sa Anca Mazilu, co-prezentator, a lansat o temă de maximă actualitate şi care ar trebui să ne preocupe pe toţi: „Soarele - prieten sau inamic pentru sănătatea noastră?”. Ştim cu toţii că soarele ajută la fixarea vitaminei D în organism, e extrem de important pentru starea generală de bine a corpului nostru. În acelaşi timp, expunerea la soare în intervale nepotrivite poate cauza multe probleme şi afecţiuni nedorite: de la insolaţii, arsuri, la aluniţe, pete pigmentare, îmbătrânirea tenului, riduri, pistrui... ba chiar cancer de piele.

(w882)

Au venit să ne aducă toate informaţiile neapărat de ştiut şi aplicat în perioada expunerii nostre la razele soarelui dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician şi Alexandra Popa, medic de familie. Marţi, 11 iunie, de la ora 18.30, într-o nouă ediţie „Punctul critic”, în direct la TVR 1.

Emisiunea „Punctul critic” se vede la TVR 1 în zilele de luni, marţi şi miercuri, de la ora 18.30.

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1