loader
Foto

Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?

Lideri politici şi analişti dezbat în direct noua formulă de guvern, luni seară, la „Referendum”. Mihai Rădulescu ne invită la vot pe 22 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Mihai Rădulescu
Referendum

„Criza politică pare să se apropie de sfârşit şi România ar putea avea un guvern săptămâna aceasta, dar marile întrebări rămân: cum vor conduce ţara două partide cu doctrine antagoniste? În ce direcţie? Vor putea colabora eficient social-democraţii şi liberalii, care în urmă cu numai un an de zile şi-au câştigat voturile contestându-se reciproc?”, sunt întrebări pe care Mihai Rădulescu, realizator şi moderator al emisiunii „Referendum” de la TVR 1 le formulează în numele oricărui cetăţean de rând al României. Ediţia din 22 noiembrie a programului îşi propune să aducă lămuriri în acest sens. Urmărim „Referendum” de la ora 21.00, la TVR 1.

„Va funcţiona alianţa la guvernare dintre PNL şi PSD cu premier prin rotaţie?” Aflăm diseară ce argumente sunt pentru un răspuns pozitiv sau negativ la întrebarea „Referendumului” TVR a săptămânii.

Invitaţi în platou vor fi parlamentari de la PNL, PSD, UDMR şi USR, precum şi analişti politici: Adrian Cozma, deputat PNL, Oana Florea, deputat PSD, Odon Szabo, deputat UDMR, Liviu-Ionuţ Moşteanu, deputat USR, Clarice Dinu, jurnalist HotNews.ro, respectiv George Rîpă, analist politic.

Telespectatorii sunt invitaţi să posteze comentarii şi să adreseze întrebări pe stiriletvr.ro şi hotnews.ro, unde, începând de la ora 21.00, vor putea şi vota DA sau NU, ca răspuns la întrebarea ediţiei. Evoluţia votului va fi prezentată în timpul emisiunii, iar rezultatul final îl aflăm, ca de obicei, în următoarea întâlnire cu „Referendum”.

Sondajul demarat în ediţia precedentă, referitor la cota unică de impozitare, continuă încă atât pe stiriletvr.ro, cât şi pe platforma partenerului media hotnews.ro, iar rezultatul va fi anunţat luni seară, la „Referendum”.

***

„Referendum” este una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării. „Referendum” se vede în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct. Românii din afara graniţelor sunt şi ei invitaţi la vot: emisiunea se difuzează simultan şi la TVR Moldova, iar de la ora 22.50, tot luni, la TVR Internaţional.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

14:30 Festivitatea de premiere a Concursului „Omul Anului în Forțele Navale”-ediția a XIV-a

Forțele Navale Române organizează cea de-a XIV-a ediție a Galei „Omul Anului în Forțele Navale”, ce va avea loc la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța. În prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, comandanților de mari unități și unități și a unor distinși oaspeți, vor fi felicitați și recompensați membri ai marii familii a Marinei Militare Române care s-au remarcat pe parcursul anului 2023 prin performanțele obținute în misiunile pe care le-au executat, precum și personalități civile care au contribuit la promovarea imaginii Forțelor Navale Române.

Producător Horaţiu Rusu

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1