loader
Foto

Galerie foto

„Drum bun!”: soluţii pentru fluidizarea traficului din Bucureşti

Cristina Şoloc  a încearcat să afle de la specialiştii invitaţi soluţii pentru fluidizarea traficului din capitala României, una dintre cele mai aglomerate din lume. Joi, 8 iunie, de la ora 22.30, la TVR 1 şi TVR+, într-o nouă ediţie „ Drum bun!” .

 

Cristina Şoloc
Drum bun!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De curând, administraţia municipală a testat introducerea unei benzi dedicate transportului în comun în zona de nord a Bucureştiului. „Testul” a... testat nervii şoferilor care au fost obligaţi să stea câteva ore bune în trafic. În cel de-al şaptelea episod Drum Bun!, realizatorii încearcă să afle ce soluţii ar putea fi luate pentru fluidizarea traficului din Bucureşti.

(w882)

Cristina Şoloc a stat de vorbă cu specilişti în securitate rutieră, cu profesori de la Facultatea de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti. Benzile dedicate transportului în comun pot fi soluţia ce poate salva Bucureştiul din blocajul rutier spre care tinde? Răspunsurile vin, ca în fiecare zi de joi a săptămânii, şi pe 8 iunie, la 22.30, în emisiunea Drum Bun! de la TVR 1 şi TVR+.

Redactorii emisiunii s-au documentat şi ne spun ce soluţii au găsit administraţiile municipale din alte capitale ale lumii. Pe lângă toate acestea, specialistul ATA Emil Gâtej vine cu sugestii pentru conducătorii auto pentru facem ca să ne păstrăm calmul atunci când suntem blocaţi ore întregi în trafic.

(w882)

De asemenea, telespectatorii Drum bun! sunt invitaţi să participe la un concurs care se desfăşoară pe pagina de Facebook a emisiunii şi al cărui regulament poate fi accesat aici. Premiile puse la bătaie sunt: săptămânal, un gadget “SmartLink Bluetooth Handsfree with Car Charger Docking Station – Vetter”, iar lunar - o cameră video auto, modelVicovation”, ambele oferite ca premiu de SC Compania de conţinut online SRL.

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

(w882)

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

 

 

9:59 Jocurile Olimpice de Vară Paris 2024

*

10.00-11.12 Canotaj simplu vâsle serii (Mihai Chiruţă )

Comentator Sorin Hobana

Transmisiune directă

Producători: Valentina Stelescu, Antoanela Dececco

11:15 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1