loader
Foto

Galerie foto

„Drum bun!”: soluţii pentru fluidizarea traficului din Bucureşti

Cristina Şoloc  a încearcat să afle de la specialiştii invitaţi soluţii pentru fluidizarea traficului din capitala României, una dintre cele mai aglomerate din lume. Joi, 8 iunie, de la ora 22.30, la TVR 1 şi TVR+, într-o nouă ediţie „ Drum bun!” .

 

Cristina Şoloc
Drum bun!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De curând, administraţia municipală a testat introducerea unei benzi dedicate transportului în comun în zona de nord a Bucureştiului. „Testul” a... testat nervii şoferilor care au fost obligaţi să stea câteva ore bune în trafic. În cel de-al şaptelea episod Drum Bun!, realizatorii încearcă să afle ce soluţii ar putea fi luate pentru fluidizarea traficului din Bucureşti.

(w882)

Cristina Şoloc a stat de vorbă cu specilişti în securitate rutieră, cu profesori de la Facultatea de Transporturi din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti. Benzile dedicate transportului în comun pot fi soluţia ce poate salva Bucureştiul din blocajul rutier spre care tinde? Răspunsurile vin, ca în fiecare zi de joi a săptămânii, şi pe 8 iunie, la 22.30, în emisiunea Drum Bun! de la TVR 1 şi TVR+.

Redactorii emisiunii s-au documentat şi ne spun ce soluţii au găsit administraţiile municipale din alte capitale ale lumii. Pe lângă toate acestea, specialistul ATA Emil Gâtej vine cu sugestii pentru conducătorii auto pentru facem ca să ne păstrăm calmul atunci când suntem blocaţi ore întregi în trafic.

(w882)

De asemenea, telespectatorii Drum bun! sunt invitaţi să participe la un concurs care se desfăşoară pe pagina de Facebook a emisiunii şi al cărui regulament poate fi accesat aici. Premiile puse la bătaie sunt: săptămânal, un gadget “SmartLink Bluetooth Handsfree with Car Charger Docking Station – Vetter”, iar lunar - o cameră video auto, modelVicovation”, ambele oferite ca premiu de SC Compania de conţinut online SRL.

Jurnalist: Diana Ilica

Realizator: Cristina Şoloc

Producător: Aura Dobre

(w882)

„Acum mulţi ani, exista o emisiune care se preocupa de siguranţa şi educaţia noastră rutieră, tot pe TVR 1, realizată de Virgil Vochină. Din aprilie, în fiecare joi seara, în emisiunea Drum Bun! vom continua ce a început domnul Virgil Vochină, ba mai mult, ne-am unit forţele într-o colaborare care să fie folositoare tuturor participanţilor la trafic”, spune Cristina Şoloc, prezentatoarea programului pe care telespectatorii îl pot urmări la TVR 1 joi, de la 22.30.

Pentru toţi cei implicaţi în trafic, fie că sunt şoferi profesionişti sau amatori, pietoni, motociclişti sau biciclişti, TVR 1 difuzează emisiunea Drum bun!. În fiecare joi, de la 22.30, Cristina Şoloc şi specialişti ai Academiei Titi Aur aduc sfaturi pentru toţi participanţii la trafic.

Drum bun! este o coproductie TVR şi Academia Titi Aur.

 

 

 

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:00 Vorbeşte corect!

( best of ) Special *Gianina Corondan (1)

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1