loader
Foto

Amprenta morţii

WAKE OF DEATH – Regatul Unit, Franţa, Germania, 2004  

miercuri, 03 aprilie 2024
ora 22:00

 

 

Regia Philippe Martinez

Cu: Jean-Claude Van Damme, Simon Yam, Valerie Tian

*Film de acţiune. După ce a lucrat mulţi ani pentru o organizaţie criminală, Ben Archer se mută din Franţa, la Los Angeles, hotărât să renunţe la orice activitate ilegală şi să se dedice familiei. Cynthia, soţia lui Ben, lucrează ca asistentă socială şi devine protectoarea unei micuţe refugiate, care a ajuns în America pe un vas cu imigranţi din Hong Kong. Dar tatăl fetiţei, personaj important în mafia chineză, vrea să-şi recupereze cu orice preţ fiica. Atacul Triadei se soldează cu multe victime, Ben Archer îşi vede soţia ucisă, iar fiul lor este dat dispărut, împreună cu micuţa chinezoaică. Ben nu mai are nimic de pierdut şi pleacă să-şi salveze fiul şi să răzbune moartea soţiei.

XXX ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI (15)

 

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitată dr. Elena Barbu

Rata divorțurilor în România a crescut în ultimii ani, ajungând la un nivel record în 2023. Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică, în 2023 au fost înregistrate 47.660 de divorțuri, cu 6,2% mai multe decât în 2022.

Motive:

• Infidelitatea: Infidelitatea este unul dintre cele mai frecvente motive invocate de cuplurile care divorțează.

• Probleme de comunicare: Comunicarea este esențială pentru orice relație. Când partenerii nu pot comunica eficient, este mai probabil să apară conflicte și probleme.

• Violența domestică: Violența domestică este o problemă gravă care poate duce la divorț.

• Probleme financiare: Problemele financiare pot fi o sursă de stres și tensiune în orice relație. Când partenerii nu pot ajunge la un acord cu privire la cum să-și gestioneze banii, este mai probabil să apară conflicte.

• Diferențe de valori: Diferențele de valori pot fi o sursă de tensiune în orice relație. Când partenerii au valori fundamental diferite, este mai dificil să se înțeleagă și să se susțină reciproc.

Adevaratele cauze ale crizelor conjugale?

Ce se ascunde in spatele motivelor de mai sus, din punctul de vedere al constelatiilor?

Ce solutii avem, dupa crizele conjugale?

Ce ne invata constelatiile despre "compromis"?

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 

#tvr1