loader
Foto

Fulg-de-Nea, Gorila Albă

SNOWFLAKE, THE WHITE GORILLA - Spania, 2011

sâmbătă, 27 decembrie 2014
ora 08:15

 

 

Regia Andrés G. Schaer

Voci: David Spade, Ariana Grande, Jennette McCurdy

Animaţie. Fulg-de-Nea, singura gorilă albă din lume, este principala atracţie a grădinii zoologice care o adăposteşte. Celelalte gorile nu înţeleg de ce este ea atât de specială şi de ce o ciudăţenie a naturii poate fi mereu în centrul atenţiei. Însoţită de câţiva buni prieteni, mica făptură pleacă în căutarea unei vrăjitoare care să-i redea o înfăţişare normală, dar, dincolo de zidul parcului zoologic, pericolele pândesc la tot pasul.

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitat Dan Frînculescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

23:00 Cu ai mei! (R)

Interviuri realizate într-o atmosferă relaxată cu vedete ale folclorului românesc, despre viaţa lor de dincolo de scenă.

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

 

#tvr1