loader
Foto

A început lupta pentru titlul de campion naţional la... microbism | VIDEO

După un episod introductiv, în care Tudor Furdui ne-a făcut cunoştinţă cu toţi cei zece concurenţi de la „Microbist de România”, din 5 mai, ora 22.00, la TVR 1, a început competiţia propriu-zisă dedicată celor mai înfocaţi suporteri ai fotbalului românesc.

 

Tudor Furdui
Microbist de România

Urmează 10 episoade de întreceri la „Microbist de România, cu două meciuri în fiecare episod.

Tudor Furdui alături de suporterii echipelor CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoșani, Rapid București, Petrolul Ploiești, „U” Cluj, Poli Timişoara și Farul Constanţa v-au dat întâlnire la TVR 1 miercuri, 5 mai, de la ora 22.00, în prima zi de probe inedite, desfăşurate la 7.000 de km depărtare de casă.

Reamintim, competiţia are 20 de probe, dintre care 10 sunt individuale, iar 10 – de echipă. În probele individuale, fiecare concurent luptă pentru el și la final avem un clasament de la 1 la 10. Concurenții primesc puncte în funcție de locul din clasament, dar mai multe ne va explica Tudor Furdui în cadrul emisiunii.

(w882)

Probe în premieră mondială, special gândite pentru concurenţii de la „Microbist de România”

Primul concurs de Subwing din lume, un concurs de paddling, un quiz show acvatic, o cursă de crabi pe modelul curselor de cai... sunt doar câteva dintre probele în premieră mondială pe care curajoşii concurenţi de la „Microbist de România” le vor trece pentru a-şi demonstra loialitatea faţă de echipele favorite. Le va explica pe îndelete Tudor Furdui, prezentatorul show-ului de la TVR 1, cel care comentează şi arbitrează fiecare întrecere.

(w882)

(w882)

În primul rând, la „Microbist de România”, concurenţii vor participa la primul concurs de Subwing din lume. Dar ce este Subwing? Este vorba despre un sport subacvatic cu scop pur recreativ, în care poți să zbori pe sub apă cu o pereche de aripi. Prin adăugarea câtorva reguli, acesta a devenit probă în competiție. Nimeni nu a mai făcut asta înainte și, cu siguranță, nimeni, niciodată, nu a mai făcut Subwing cu rechini... Vom vedea cum se desfăşoară proba la „Microbist de România”, miercuri, 5 mai, de la 22.00.

(w882)

Pescuitul de seară este și el un sport recreativ. Cu doar 2 reguli simple, realizatorii l-au transformat în probă pentru concurenţii de la „Microbist de România”.

În premieră națională, la „Microbist de România”, un sport mult mai frumos decât pare – paddling – devine probă pentru suporterii celor mai mari echipe de fotbal de la noi.

Tot în premieră mondială, la „Microbist de România” se va desfăşura primul quiz show acvatic. „Cine greșește face baie forțat. Unul singur rămâne cu tricoul uscat până la final...”, ne dezvăluie Tudor Furdui.

Dar la o cursă de crabi organizată pe modelul curselor de cai v-aţi gândit vreodată? Tot pentru prima dată, aceasta se va desfăşura la „Microbist de România”. „Distracția e garantată, mai ales că am folosit o specie periculoasă de crabi. Fiecare crab a fost pupat cu reticență și eliberat...”, zâmbeşte complice Tudor.

(w882)

O altă premieră mondială va fi concursul de paddling printre rechini. Ceea ce pentru surferii din toată lumea e un coșmar, pentru concurenţii de la „Microbist de România” e un vis devenit realitate. Fiţi pe fază pentru că veţi vedea imagini pe care nicio altă televiziune din lume nu le-a mai avut!

(w882)

(w882)

Şi tot în premieră mondială, dintre probele individuale, e proba de darts subacvatic! Vom putea vedea şi alte probe individuale haioase, ca atletismul cu labe de snorkeling sau proba de dresat nuca de cocos... „O să fie o distracție de la cap la coadă!”, ne promite prezentatorul show-ului „Microbist de România”.

Separat, „Microbist de România” presupune şi 10 probe de echipă, în care suporterii unor echipe cunoscute drept mari rivale vor fi nevoiţi să colaboreze. Şi la acest capitol, punctăm cu o altă premieră mondială, poate cea mai neaşteptată: la „Microbist de România” se joacă primul meci de fotbal din istorie desfăşurat pe un banc de nisip care există doar o oră pe zi, în rest fiind acoperit de apă!!! Multe alte probe de echipă le vom descoperi de-a lungul celor douăsprezece episoade care urmează să fie difuzate la TVR 1.

(w882)

(w500)

„Dragi microbiști, ne aşteaptă o experiență incredibilă, vom deschide împreună drumuri pe care nu a mai fost nimeni și ne vom distra pe cinste cu cei 10 suporteri care luptă pentru titlul de campion național la microbism. Microbiști din România, stați prin zonă!”, ne invită Tudor Furdui la al doilea episod „Microbist de România” – miercuri, 5 mai, de la 22.00, la TVR 1.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1