loader
Foto

Galerie foto

Iuliana Tudor deschide programul de Revelion cu Finala „Vedeta populară”

De la ora 21.00, pe 31 decembrie, la TVR 1, cei mai buni cinci concurenţi rămaşi în competiţie s-au întrecut să ia titlul de „Vedetă populară” şi premiul de 100.000 de lei. Emisiunea s-a văzut simultan şi la TVRi şi TVR MOLDOVA.

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

În noaptea dintre ani, Iuliana Tudor ne-a aşteaptat la Marea Finală „Vedeta populară”. Cei mai buni cinci concurenţi rămaşi în competiţie s-au întrecut să ia titlul de „Vedetă populară” şi premiul de 100.000 de lei. Pentru aceasta, au pregătit câte o piesă din muzica lăutărească, precum şi câte o melodie cunoscută din zona din care provin.

Gabriel Treteag din Suceava, Ingrid Boengiu din Gorj, Ştefania Varga din Bistriţa, Florin Pieleanu din Teleorman şi Diana Lungu din Suceava au pornit cu şanse egale în cursa pentru Marele Premiu.

„Vedeta populară” s-a văzut la TVR 1 pe 31 decembrie, de la ora 21.00. Tot atunci au putut-o urmări şi românii din afara graniţelor, la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

(w882) concurenti

(w882) bucata 810

Lăutarii din Chişinău, conduşi de maestrul Nicolae Botgros, i-au acompaniat pe tot parcursul programului, oferindu-ne şi câteva momente de virtuozitate instrumentală, iar celebrii Juni ai Sibiului îi susţin prin dansuri executate cu măiestrie.

(w500) Nicolae Bo

(w882) dansatori

Dar, cum şi la masa juriului s-au aflat câteva dintre cele mai... populare vedete ale folclorului şi muzicii de petrecere, în noaptea dintre ani le-am văzut în ipostaze inedite şi surprinzătoare: Cornelia Rednic ne-a delectat cu un moment special de muzică aromână împreună cu formaţia Pindu, dar şi cu o piesă din muzica lăutărească, gen pe care l-au abordat în premieră;

(w882) Cornelia R

(w882) Cornelia

Niculina Stoican a cântat greceşte alături de Ionuţ Galani, dar ne-a arătat şi cum se cântă şi se descântă lăutăreşte; Grigore Leşe a invitat câţiva foşti concurenţi ai emisiunii la un recital de muzică din Bucovina, Ardeal şi Muntenia, iar Bogdan Mihai Simion şi Taraful Lăutarii de mătase au pregătit un moment de muzică veche, interpretată într-o manieră personală, proaspătă.

(w882) Niculina S

(w882) Bogdan Mih

(w882) Grigore Le

„Vom trece în 2022 în platoul Vedetei populare, în cadrul Marii Finale! După tot ce a fost greu, e timpul să ne bucurăm şi să alungăm răul cu voie bună şi petrecere. Vă aştept cu drag alături de cei cinci finalişti, de maestru Nicolae Botgros şi Lăutarii din Chişinău, de Junii Sibiului şi mulţi invitaţi speciali ai juriului la Revelionul tuturor românilor! Cel mai tare spectacol se vede la TVR 1! Nu-l rataţi!”, ne-a îndemnat Iuliana Tudor.

(w500) Iuliana Tu

Câştigătorul „Vedeta populară” l-am aflat cu puţin înainte de miezul nopţii, iar după trecerea în noul an, Junii Sibiului ne-au făcut primele urări, printr-un „Pluguşor” cu mesaj special. Ce mai, nici că se putea un program mai nimerit în prima parte a nopţii de Revelion!

(w882) ultima 810

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1