loader
Foto

Iuliana Tudor s-a îmbolnăvit de covid

S-a întâmplat în luna octombrie, în urma unei vizite la părinţi, mama sa fiind ulterior depistată pozitiv.

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

Aflată în mijlocul filmărilor pentru pentru sezonul 7 al emisiunii „Vedeta populară”, de la TVR 1, Iuliana a fost nevoită să se izoleze şi să ia toate măsurile care se impuneau. Din fericire, vedeta TVR a avut o formă uşoară a bolii şi a fost permanent în legătură cu cadre medicale specializate. Acum, Iuliana Tudor a depăşit boala şi chiar şi-a reluat în forţă activitatea.

Pentru că înregistrările show-ului „Vedeta populară” erau deja programate, la ultimele trei ediţii de concurs locul Iulianei a fost preluat de coprezentatorul său, Lucian Ghimişi. Cei care o îndrăgesc pe vedeta TVR 1 se vor bucura să o revadă la Semifinala şi Marea Finală „Vedeta populară”, aceasta din urmă chiar în noaptea de Revelion.

(w882)

„A fost o experienţă delicată, pe care am depăşit-o, slavă Domnului, cu bine. Vreau să mulţumesc mult medicilor care au avut grijă de mine şi m-au ajutat să revin rapid alături de dumneavoastră! Îi mulţumesc lui Lucian Ghimişi, care a preluat de pe o zi pe alta, ca prezentator, Vedeta populară. Eu vă dau întâlnire din nou în cadrul Semifinalei şi Finalei concursului nostru. Aveţi grijă de voi şi sănătate multă şi vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun!”, spune acum Iuliana Tudor.

„Vedeta populară” a intrat şi în această toamnă în casele noastre, cu ale sale cântece şi tradiţii ce spun istoria acestui neam, cu oamenii ei plini de bucurie şi speranţă, cu muzicieni desăvârşiti şi cu poveşti emoţionante. Sezonul 7 al emisiunii realizate de Iuliana Tudor se vede la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 21.00. „Vedeta populară” se difuzează simultan şi la TVR Moldova şi TVR Internaţional.

 

13:00 Ora regelui

”Papa Francisc nu a fost doar un simbol, ci un exemplu viu de credință, umanitate, dăruire și har pentru oamenii din întreaga lume, indiferent de religia lor, în special pentru cei aflați în nevoie”, a spus Majestatea Sa Margareta. În cartea de condoleanțe deschisă de Monseniorul Giampiero Gloder, Nunțiul Apostolic în România și Moldova, Altețele Lor Regale Principesele Sofia și Maria au completat în numele Custodelui Coroanei: ”Suveranul Pontif a avut România în inima Sa, iar noi l-am avut în inima noastră”.

Încărcată de semnificații, 10 Mai este, înainte de toate, Ziua Independenței Naționale (1877), dar, printr-o coincidență a istoriei, este și data în care a fost realizat Concordatul care reglementa raporturile bilaterale ale României cu Sfântul Scaun (1927). Despre evoluția centenară a relațiilor dintre Familia Regală a României și Statul Pontifical, dar și despre înrudirea membrilor dinastiei române cu cele ale Europei, până la îndepărtata Portugalie, în ”Ora Regelui” care aduce învățături cu precădere de viață, despre virtuți rare, despre iubirea de Dumnezeu și de oameni.

Prezintă: Camelia Csiki

Producător Lidia Voicu

Sezon nou

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
Slalomul printre proverbe şi greşeli gramaticale continuă la „Care pe care”

Ruxandra Gheorghe-Negrea ne propune noi confruntări lingvistice la „Care pe care”, sâmbătă şi duminică, 10-11 mai, de la ora 16.00, la TVR 1.

Cine moștenește averea după un deces?

Cine moștenește averea după un deces?

publicat: joi, 08 mai 2025

Cine are dreptul la moștenire și cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală și care sunt moștenitorii rezervatari? Când începe ...

Echilibru între educație, tradiție și identitate în comunitatea romă din Ștefănești - Botoșani | VIDEO

În contextul eforturilor de integrare socială și promovare a egalității de șanse, educația joacă un rol fundamental în dezvoltarea copiilor ...

 

#tvr1