loader
Foto

Morcovi + bezele = piramide. Sâmbătă, la „1, 2, 3 și afli tot ce vrei”

Tot în emisiunea realizată de Irina Mohora la TVR 1, Daddy Cool a convins copiii că legumele sunt delicioase! O nouă ediție plină de lecții amuzante pentru copii, părinți și bunici am urmărit pe 3 aprilie, de la ora 9.00, la TVR 1.

 

1, 2, 3 și afli tot ce vrei

Cea de-a doua întâlnire cu simpaticele personaje ale emisiunii „1, 2, 3 și afli tot ce vrei”, din sezonul al doilea al programului, ne-a asigurat un început de weekend relaxant, amuzant și plin de informații utile. Sâmbătă dimineață, bufnița Luni și șoricelul Grig au început din nou distracția, alături de prietenii și invitații lor. Misterele Egiptului Antic au fost elucidate o dată pentru totdeauna, la TVR 1, pe 3 aprilie, de la ora 9.00.

(w882) Grig si fe

În episodul 2 emisiunii, cunoscutul jurnalist și blogger Daddy Cool (Robert Diaconeasa) și soția lui, designerul Ana Novic, au venit alături de cei doi copii ai lor să îi învețe pe cei mici cum să mănânce legume cu plăcere. Recent mutați la țară, unde copiii văd cum cresc și se coc legumele „la ele acasă”, cei patru nu ne vorbesc „din cărți”, ci din experiența personală, despre importanța acestora.

(w882)

Ca de obicei, Luni a avut răspuns la orice întrebare! Pe 3 aprilie, el i-a ajutat pe prietenii lui să dezlege misterele Egiptului Antic. Micii curioși au aflat informații despre faraoni, piramide, iar la rubrica de experimente, au învățat cum să își construiască singuri o piramidă, chiar la ei acasă! Și nu orice piramidă, ci una... delicioasă, din morcovi și bezele!

Luna, prietena lui Luni, își face apariția și în sezonul al doilea „1, 2, 3 și afli tot ce vrei”. Cei doi s-au căutat tot sezonul 1 și nu s-au găsit. Vom vedea norocul le va surâde pe parcursul episoadelor acestui sezon al programului...

„În primii ani de viață, curiozitatea celor mici este imensă, iar capaciatatea lor de a asimila informații este mai mare decât ne putem imagina. Cele mai importante etape din dezvoltarea unui copil se întâmplă până la vârsta de 7 ani, de aceea se mai numesc și „pietre de temelie”. Așadar, acești primi ani de viață ar putea să însemne totul în dezvoltarea emoțională și socială a copilului, începând cu modalitățile în care el acceptă, empatizează și înțelege sentimentele celor din jur, până la capacitatea de a-și gestiona propriile emoții, de a-și regla comportamentele negative și de a-și dezvolta imaginația”, explică Irina Mohora necesitatea unui astfel de program pentru copii.

(w882) Grig si Lu

Cei mici, dar și cei mari sunt așteptați de echipa „1, 2, 3 și afli tot ce vrei” în fiecare sâmbătă dimineață, de la ora 9.00, la TVR 1, iar în restul săptămânii, cu alte surprize, pe rețelele de socializare: Facebook 1, 2, 3 și afli tot ce vrei, Instagram @123.aflitotcevrei și Youtube.

 

#123siaflitotcevrei #tvr1 #pentrucopii

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1