loader
Foto

Galerie foto

Viaţa satului, în direct de la "Ferma în oraş"

Ediţia din 14 septembrie a tradiţionalei emisiuni s-a transmis, în direct, de la un eveniment organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene la Bucureşti.

 

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+

Prima parte este disponibilă AICI

A doua parte este disponibilă AICI

Viaţa satului, una dintre emisiunile constant urmărite şi apreciate de telespectatorii TVR 1, s-a transmis duminică, 14 septembrie, de la evenimentul Ferma în oraş, organizat de Reprezentanţa Comisiei Europeane pe Şoseaua Kiseleff din Bucureşti.

Între orele 10.35 şi 13.00, telespectatorii TVR 1 au putut vedea şi afla care sunt produsele tradiţionale româneşti reprezentative, de la cele alimentare (magiun, brânză, caş, şuncă afumată etc.), până la cele din zona meşteşugerească.

Invitatul ediţiei speciale de duminică a emisiunii Viaţa satului a fost fostul comisar european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş. La dezbaterea moderată în direct de Gabriel Gherghescu au fost prezenți atât producători agricoli, fermieri, vizitatori, cât şi oficialităţi care au legătură cu domeniul agricol.

Evenimentul „City Farm – Ferma în oraş” a fost organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România împreună cu Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Primăria Municipiului Bucureşti, Muzeul Ţăranului Român şi Muzeul Satului şi a avut loc duminică, 14 septembrie 2014 pe Şoseaua Kiseleff, porţiunea dintre Piaţa Victoriei şi strada Arh. Ion Mincu.

Poate participa publicul larg, iubitor de viaţă sănătoasă şi natură, care se va bucura de: un târg pentru producători şi artizani, prezentări de produse tradiţionale, naturale sau ecologice realizate de către producători; demonstraţii meşteşugăreşti; dezbateri, jocuri, concursuri, program artistic. Se vor organiza ateliere de gătit tradiţional şi slow food, degustare de produse.

Despre Viaţa satului la TVR 1

Niciun post de televiziune nu a reuşit să depăşească, în acest an, audienţa înregistrată la nivel naţional de TVR 1 în fiecare duminică, între orele 10.35-12.50, interval în care se difuzează emisiunea Viaţa satului. În medie, în perioada ianuarie-august 2014, 505.000 de români (corespunzând unui rating mediu de 2,7% şi unei cote medii de piaţă de 9,8%) au fost prezenţi, duminică de duminică, în faţa micilor ecrane, pentru a afla de la Dana Constantinescu informaţii utile despre sectorul rural şi dezvoltarea acestuia.

Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Echipa emisiunii Viaţa satului este formată din:

Dana Constantinescu – prezentator

Gabriel Gherghescu – moderator

Cosmin Andrei – producător

Dan Dumitriu, Ovidiu Dinescu, Marian Eftimie, Dumitru Bădiţa, Alexandru Popescu - redactori

 

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1