loader
Foto

Bunăstare materială prin investiții inteligente

În ediția din 4 octombrie a emisiunii ”Lumea financiară” am aflat despre cum putem câştiga mai mulţi bani, cum ar trebui să îi administrăm mai bine şi cheltui inteligent.

 

Narcis Popescu
Lumea financiară

România se află la coada clasamentului statelor europene atunci când vine vorba despre educaţie financiară. Plecand de la această realitate, Narcis Popescu împreună cu invitatul său, Daniel Apostol, directorul de comunicare al Autorității de Supraveghere Financiară au  discutat în prima ediție a emisiunii “Lumea financiară” despre importanța înțelegerii noțiunilor ce compun acest concept.

(w882)

În emisiunea de marţi, 4 octombrie, am aflat cum putem câştiga mai mulţi bani, cum ar trebue să îi administrăm mai bine şi cheltui inteligent.

(w882)

Todată, am discutat și despre piața de capital și cât de accesibilă ne este. Am aflat că oricine poate investi pe Bursă, indiferent de sumă; „Ca să începi să investeşti, de multe ori ai nevoie de o sumă de start pentru deschiderea contului de fond, care poate să crească automat de la o lună la alta. Ideea principală este să menţii investiţiile pe termen lung”, a declarat Daniel Apostol, directorul de comunicare al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

***

În fiecare marți, de la ora 18:00, pe TVR1, jurnalistul TVR Narcis Popescu şi invitaţii săi explică mecanismele economice ale societăţii actuale în emisiunea „Lumea financiară”.

 

 

 

 

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1