loader
Foto

Dana Rogoz, Florin Ristei şi Alexandra Ungureanu, la O dată-n viaţă

Viorica Macovei, Mariana Ionescu-Căpitănescu şi Grupul Iza i-au susţinut pe cei trei invitaţi în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 7 noiembrie, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediţia este disponibilă pe TVR+ (Partea I)

Ediţia este disponibilă pe TVR+ (Partea a II-a)

Ediţia este disponibilă pe TVR+ (Partea a III-a)

Prima săptămână din noiembrie a adus în platoul emisiunii O dată-n viaţă trei noi echipe de artişti care luptă pentru cauza regiunii pe care o reprezintă, dar şi pentru câte un caz umanitar, prezentat în emisiune. Iuliana Tudor ne-a dat întâlnire şi vineri, 7 noiembrie, în direct la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.

Dana Rogoz, Florin Ristei şi Alexandra Ungureanu au venit alături de gazda show-ului, hotărâţi să îşi arate priceperea într-ale folclorului. Au fost susţinuţi, ca de obicei la O dată-n viaţă, de mari valori ale muzicii populare româneşti: Viorica Macovei a reprezentat Moldova alături de Dana Rogoz, Mariana Ionescu-Căpitanescu şi Florin Ristei au luptat pentru Oltenia, iar Grupul Iza a ajutat-o pe Alexandra Ungureanu să se prezinte ca o moroşancă veritabilă. Membrii Ansamblului „Busuiocul” au fost prezenţi în această vineri seară în platoul O dată-n viaţă, cu ritmurile lor pline de viaţă.

În urmă cu două ediţii, Iuliana a spart puţin tiparul emisiunii, provocând interpreţi de folclor să cânte alte stiluri muzicale, iar proba a fost foarte apreciată de telespectatori; astfel, ea s-a păstrat şi în ediţia anterioară O dată-n viaţă.

Un program gândit de îndrăgitul om de televiziune Titus Munteanu, O dată-n viaţă păstrează, şi în acest sezon, reţeta consacrată: cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1