loader
Foto

„Referendum” TVR - ediţie specială de Ziua Naţională

Este România ţara în care ne putem realiza visurile? Mihai Rădulescu ne-a invitat să ne spunem părerile pe 29 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Mihai Rădulescu
Referendum

În ajunul Zilei Naţionale, emisiunea „Referendum” de la TVR 1 n e-apropus o dezbatere necesară: România - de ce-ai rămâne, de ce-ai pleca. În context, o întrebare la fel de actuală: unde e bine, acolo e patria? Despre patriotism, naţionalism şi globalism a discutat Mihai Rădulescu şi invitaţii săi la „Referendum”, luni, 29 noiembrie, de la ora 21.00.

„Discuţia pleacă de la realitatea amară a ultimelor trei decenii, emigraţia masivă, confirmată şi de sondaje de opinie recente. Sute de mii de români, în special tineri, declară că vor să plece din ţară anul viitor”, a anunţat Mihai Rădulescu, realizator şi moderator al emisiunii.

Este România ţara în care ne putem realiza visurile? La această întrebare au fost invitaţi să răspundă atât cei prezenţi în studioul TVR, cât şi cei aflaţi în faţa televizoarelor.

Ca de obicei, în platou au venit oameni care se poziţionează pro şi contra temei anunţate. „Vom aduce şi noi în studio astfel de tineri, care ne vor spune de ce vor sa emigreze. De partea cealaltă, vom asculta opiniile unor oameni care şi-au construit cariere recunoscute în România, unii dintre ei după experienţe în străinătate: actorul Marius Bodochi, antreprenorul Dragoş ANASTASIU, stilista Adina Buzatu. De asemenea, au fost în platou vloggerul de succes Andrei Şelaru - Selly şi jurnalista de travel Maria Mazilu. Un fost militar ranit grav în Afganistan, Eugen Valentin Pătru, ne-a spus cum continuă povestea emoţionantă a reprezentării României peste hotare, prin performanţele de la Jocurile Olimpice Invictus”,  a mai spus Mihai Rădulescu.

Iar publicul este invitat să posteze comentarii şi să adreseze întrebări pe platformele online cunoscute, stiriletvr.ro şi hotnews.ro, unde, începând de la ora 21.00, vor putea şi vota DA sau NU, ca răspuns la întrebarea ediţiei. Evoluţia votului va fi prezentată în timpul emisiunii, iar rezultatul final îl aflăm, ca de obicei, în următoarea întâlnire cu „Referendum”.

Sondajul demarat în ediţia precedentă, referitor la desemnarea unui premier PNL, respectiv PSD, prin rotaţie, continuă încă atât pe stiriletvr.ro, cât şi pe platforma partenerului media hotnews.ro, iar rezultatul va fi anunţat luni seară, la „Referendum”.

***

„Referendum” este una dintre noile producţii din grila de toamnă a TVR 1, în care o temă de actualitate este susţinută cu argumente de două tabere cu opinii contrare şi la care telespectatorii participă activ, acordându-şi votul pentru una sau cealaltă dintre echipe. Realizator şi gazdă, Mihai Rădulescu, moderator cu experienţă, intervine pentru a asigura echilibrul confruntării. „Referendum” se vede în fiecare seară de luni, de la ora 21.00, la TVR 1, în direct. Românii din afara graniţelor sunt şi ei invitaţi la vot: emisiunea se difuzează simultan şi la TVR Moldova, iar de la ora 22.50, tot luni, la TVR Internaţional.

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

15:00 Convieţuiri

(I)Prezentatori Teodora Drăgoi si Camelia Văcaru

DIN ACTUALITATEA MINORITATILOR NATIONALE-grupaj de stiri​

COMEMORARE GENOCIDUL ARMENILOR

Invitat: reprezentant comunitate

PESAJUL 5784

Invitat: reprezentant cultul iudaic

CAMPIONATUL NATIONAL DE FOTBAL AL SLOVACILOR DIN ROMANIA

Invitat: reprezentant UDSCR​

PREGATIRI SARBATORI PASCALE ORTODOXE

Invitat: reprezentant biserica ucraineana

​Producatori: Teodora Drăgoi şi Boris Velimirovici

Transmisiune directa/ inregistrare

 
Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...

Răspunderea penală a persoanei juridice

Răspunderea penală a persoanei juridice

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt măsurile ce pot fi luate împotriva persoanei juridice acuzate de săvârşirea unor infracţiuni cu consecinţe grave? Când pot fi dispuse ...

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

 

#tvr1