loader
Foto

Întoarcerea lui Ringo - la Telecinemateca | VIDEO

Marţi, 15 iunie, de la 22.10, la TVR 1 continuă aventura eroului Ringo, interpretat de Giuliano Gemma. În regia aceluiaşi Duccio Tessari, seria rămâne una reprezentativă pentru genul western spaghetti.

 

ÎNTOARCEREA LUI RINGO (IL RITORNO DI RINGO – Italia, Spania, 1965)
Regia: Duccio Tessari
Cu: Giuliano Gemma, Fernando Sancho, Hally Hammond

Montgomery Brown, poreclit Ringo, se întoarce din Războiul Civil în care se presupune că ar fi murit și își găsește oraşul invadat de bandiți mexicani si pe soția sa curtată de unul dintre liderii acestora, Paco Fuentes. Ca să descopere dacă soția i-a fost credincioasă, Ringo se deghizează în țăran şi se infiltrează în bandă, aflând pe parcurs că are şi o fetiţă. Ajutat de cetățenii orașului, pe care-i cheamă la luptă, el va face totul ca să-i învingă pe bandiţi şi să-şi recâştige familia.

Săptămâna aceasta, Telecinemateca aduce continuarea aventurilor de săptămâna trecută a eroului Ringo, interpretat de Giuliano Gemma. În regia aceluiaşi Duccio Tessari, seria rămâne una reprezentativă pentru genul western spaghetti.

Giuliano Gemma era un actor apreciat atât pentru aspectul şi talentul său, dar şi pentru reputaţia lui de playboy el având legături amoroase cu cele mai în vogă sex simboluri din cinematografia italiană şi internaţională.

“Era greu să rezişti tentaţiilor, dar este adevărat că apoi am rezistat multor altora. Prima mea soţie, Natalia, mă lăsa liber. N-am numărat femeile din viaţa mea, calitatea poveştii fiind mai importantă decât numărul. Cele de pe platou sunt incidente de parcurs. Iubirile mele s-au născut pentru a crea o complicitate şi au sfârşit odată cu terminarea filmului. Paranteze plăcute.”, mărturisea el în 2008 într-un interviu în “La Stampa”

“Cea mai frumaosă dintre toate, îşi amintea, a fost Ursula Andress. Avea proporţii perfecte. O femeie neobosită, cu o personalitate puternică, foarte avară. Singura care a ieşit neafectată dintr-o poveste cu Jean Paul Belmondo. Dar preferinţele mele merg către femeia mediteraneană, în genul Claudiei Cardinale. Catherine Deneuve era o frumuseţe rece. Mult mai tentantă era Florinda Bolkan, care, însă, era lesbiană”.

2:50 M.A.I. aproape de tine (R)

/

(Reluare)

3:15 Sport (R)

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1