loader
Foto

Galerie foto

Lavinia Adam şi Vlad Arhire, noii matinali de la TVR1

Din 15 septembrie, cei doi prezentatori se trezesc „cu noaptea-n cap” pentru a ne aduce primele ştiri ale zilei. Telejurnalul matinal poate fi urmărit de la 7.00 la 9.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Lavinia Adam
Vlad Arhire
Telejurnal matinal

Printre noutăţile pe care echipa Ştirilor TVR le propune telespectatorilor TVR 1 în această toamnă se numără Telejurnalul matinal, unde, din 15 septembrie, formula de prezentare îi va reuni pe Lavinia Adam şi Vlad Arhire. Cu o durată de două ore, în intervalul orar 7.00-9.00, Telejurnalul matinal va aduce telespectatorilor informaţii relevante, meteo şi sport în fiecare zi, de luni până vineri, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În echipa matinalilor TVR 1 încă din 2005, Lavinia Adam se bucură de revenirea la pupitru: „Fiecare dimineaţă e un nou început. Sunt convinsă că echipa noului Telejurnal matinal va fi una frumoasă, în care să ne placă să muncim, să ne completăm profesional. Sper ca telespectatorii să regăsească la noi informaţiile de care au nevoie şi să ne privească în fiecare zi cu drag”, spune ea.

În ceea ce-l priveşte pe Vlad Arhire, până acum prezentator şi comentator sportiv al TVR, acesta mărturiseşte că propunerea de a „schimba macazul” l-a surprins plăcut: „După 13 ani în care am jucat la simplu, prezentând jurnale sau emisiuni sportive, am primit această propunere – de a trece la dublu-mixt şi de a schimba domeniul – cu surprindere, dar şi cu satisfacţie. Este o nouă provocare în carieră şi abia aştept să începem în noua formulă să ne impunem jocul! Mă leagă multe amintiri frumoase de domeniul de care am fost fascinat de mic, nu voi renunţa la sport, dar în prima etapă mă voi concentra pe un altfel de sport: trezitul de dimineaţă. Ne vedem la 7 FIX!", promite el.

Din 14 septembrie, Telejurnalul TVR vine cu noutăţi importante: format îmbunătăţit, pachet grafic complet nou, dar şi noi formule de prezentare - cu un singur prezentator pentru Telejurnalul de seară şi pentru cel de ora 14.00.

Telejurnalul matinal poate fi urmărit online pe TVR+

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1