loader
Foto

Ministrul Finanţelor a discutat despre Bugetul pe 2017, la „Ediţie specială”

Monica Ghiurco şi invitaţii săi la „Ediţia specială” de vineri, 17 februarie, au analizat de asemenea, şi situaţiile de abuz în serviciu. În direct, ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Monica Ghiurco

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe anul 2017 au fost promulgate, marţi, de preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului avertiza, însă, că cifrele sunt prea optimiste şi cerea responsabilitate din partea membrilor Guvernului. Vineri seară, de la ora 21.00, Monica Ghiurco ne aşteaptă la o Ediţie specială, în a cărei primă parte abordează această temă alături de ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan. Dezbaterea este transmisă în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Clarificarea abuzului în serviciu şi a recomandărilor Curţii Constituţionale a României (CCR) în materie penală fac subiectele celei de-a doua părţi a emisiunii, când Monica Ghiurcă îi are ca parteneri de discuţie pe avocatul Sergiu Andon şi pe prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, iar prin telefon - pe Constantin Zegrean, fost preşedinte al CCR.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1