loader
Foto

Galerie foto

1 an de Pulsul zilei la TVR 1!

Deşi e doar ultima zi de aprilie, Forţăm vara! Emisiunea Pulsul zilei de la TVR 1 împlineşte un an de la prima emisie, motiv de mare petrecere! Şi nu oriunde: Radu Andrei Tudor organizează un party la piscină, alături de invitaţi speciali - Mira, Cristina Spătar, Andreea Antonescu, Caytlin, Petrică Mâţu Stoian.

 

Radu Andrei Tudor
Pulsul zilei

Emisiunea magazin Pulsul zilei de la TVR 1 împlineşte, pe 30 aprilie, un an de la prima ediţie. Ocazie cu care, Radu Andrei Tudor promite telespectatorilor o ediţie Pulsul zilei de neuitat: luni, 30 aprilie, echipa emisiunii ne invită la o petrecere la piscină, transmisă în direct şi la care sunt invitaţi prietenii programului: mai exact, cei care au oferit informaţii în exclusivitate la Pulsul zilei, cei care au ales Pulsul zilei pentru lansări de piese sau cei care au fost o prezenţă constantă în platoul emisiunii transmise de TVR 1 de luni până vineri între 18.30 şi 20.00.

(w882)

(w882)
Pe parcursul anului, prin studioul Pulsul zilei au trecut cei mai importanţi politicieni şi decidenţi din România, dar şi artiştii momentului, care au fost supuşi întrebărilor incomode ale lui Radu Andrei Tudor, la rubrica Knock Out. „Sunt multe momente care mi-au crescut Pulsul... de-a lungul primului an de emisie. La noi în emisiune a venit pentru prima dată şeful Poliţiei Române, şeful Jandarmeriei. După o pauză de câţiva ani, la noi a ales să reapară pe micile ecrane cunoscutul jurnalist Mihai Tatulici. Tot în anul acesta, am avut emisiuni transmise din ţară, am găsit oameni deosebiţi şi am adus invitaţi de peste hotare: Dr Alban, Faydee, Markus Schulz. Foarte mulţi dintre artiştii din România au purtat mănuşile mele de box, la rubrica Knock Out. Emisiunea Pulsul zilei este pentru mine a doua casă, e cel mai important produs TV pe care l-am realizat”, mărturiseşte Radu Andrei Tudor.

(w500)

(w882)

Luni, de la ora 18.30, TVR 1 ia Pulsul... verii. Temperaturile oricum ne ajută. O petrecere la piscină ne face să ne gândim la vară, la concedii. Tocmai de aceea, meteorologul de serviciu Florinela Georgescu de la ANM ne va aduce primele informaţii despre cum va fi vremea în luna mai şi cum se anunţă vara 2018 în linii mari. Nicuşor Stan, wedding planner, ne vorbeşte despre organizarea petrecerilor în aer liber şi despre sezonul nunţilor.

Mentalistul Ştefan R. Simion ne va convinge, cu momentele special pregătite pentru Pulsul zilei, că vara nu este departe. Artiştii prezenţi la ediţia aniversară Pulsul zilei - Mira, Cristina Spătar, Andreea Antonescu, Caytlin, Petrică Mâţu Stoian şi mulţi alţii - vor cânta melodii de vară, iar cei care au trecut prin rubrica Knock Out vor avea ocazia să îşi ia revanşa fată de Radu Andrei Tudor şi întrebările lui incomode. Barmanul de la piscină va prepara băuturi fresh, pentru a ne aduce vara mai aproape şi va da măsura talentului său în mânuirea sticlelor de la bar.

Luni, nu rataţi prima petrecere în direct de la piscină! Pulsul zilei ia pulsul verii, la TVR 1!

 

23:45 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1