loader
Foto

Galerie foto

1 an de Pulsul zilei la TVR 1!

Deşi e doar ultima zi de aprilie, Forţăm vara! Emisiunea Pulsul zilei de la TVR 1 împlineşte un an de la prima emisie, motiv de mare petrecere! Şi nu oriunde: Radu Andrei Tudor organizează un party la piscină, alături de invitaţi speciali - Mira, Cristina Spătar, Andreea Antonescu, Caytlin, Petrică Mâţu Stoian.

 

Radu Andrei Tudor
Pulsul zilei

Emisiunea magazin Pulsul zilei de la TVR 1 împlineşte, pe 30 aprilie, un an de la prima ediţie. Ocazie cu care, Radu Andrei Tudor promite telespectatorilor o ediţie Pulsul zilei de neuitat: luni, 30 aprilie, echipa emisiunii ne invită la o petrecere la piscină, transmisă în direct şi la care sunt invitaţi prietenii programului: mai exact, cei care au oferit informaţii în exclusivitate la Pulsul zilei, cei care au ales Pulsul zilei pentru lansări de piese sau cei care au fost o prezenţă constantă în platoul emisiunii transmise de TVR 1 de luni până vineri între 18.30 şi 20.00.

(w882)

(w882)
Pe parcursul anului, prin studioul Pulsul zilei au trecut cei mai importanţi politicieni şi decidenţi din România, dar şi artiştii momentului, care au fost supuşi întrebărilor incomode ale lui Radu Andrei Tudor, la rubrica Knock Out. „Sunt multe momente care mi-au crescut Pulsul... de-a lungul primului an de emisie. La noi în emisiune a venit pentru prima dată şeful Poliţiei Române, şeful Jandarmeriei. După o pauză de câţiva ani, la noi a ales să reapară pe micile ecrane cunoscutul jurnalist Mihai Tatulici. Tot în anul acesta, am avut emisiuni transmise din ţară, am găsit oameni deosebiţi şi am adus invitaţi de peste hotare: Dr Alban, Faydee, Markus Schulz. Foarte mulţi dintre artiştii din România au purtat mănuşile mele de box, la rubrica Knock Out. Emisiunea Pulsul zilei este pentru mine a doua casă, e cel mai important produs TV pe care l-am realizat”, mărturiseşte Radu Andrei Tudor.

(w500)

(w882)

Luni, de la ora 18.30, TVR 1 ia Pulsul... verii. Temperaturile oricum ne ajută. O petrecere la piscină ne face să ne gândim la vară, la concedii. Tocmai de aceea, meteorologul de serviciu Florinela Georgescu de la ANM ne va aduce primele informaţii despre cum va fi vremea în luna mai şi cum se anunţă vara 2018 în linii mari. Nicuşor Stan, wedding planner, ne vorbeşte despre organizarea petrecerilor în aer liber şi despre sezonul nunţilor.

Mentalistul Ştefan R. Simion ne va convinge, cu momentele special pregătite pentru Pulsul zilei, că vara nu este departe. Artiştii prezenţi la ediţia aniversară Pulsul zilei - Mira, Cristina Spătar, Andreea Antonescu, Caytlin, Petrică Mâţu Stoian şi mulţi alţii - vor cânta melodii de vară, iar cei care au trecut prin rubrica Knock Out vor avea ocazia să îşi ia revanşa fată de Radu Andrei Tudor şi întrebările lui incomode. Barmanul de la piscină va prepara băuturi fresh, pentru a ne aduce vara mai aproape şi va da măsura talentului său în mânuirea sticlelor de la bar.

Luni, nu rataţi prima petrecere în direct de la piscină! Pulsul zilei ia pulsul verii, la TVR 1!

 

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

19:00 Dincolo de alb şi negru

* Moderator Marian Voicu

Invitat Razvan Rughiniș, profesor la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Automatică și Calculatoare, și co-fondatorul programului de dezvoltare de noi produse digitale Innovation Labs.

Producători: Ioana Mureşan, Livia Serban-Iancu

Transmisiune directa

 
Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...

Mega-incendiile, o ameninţare globală – documentar în premieră la TVR1 | VIDEO

Joi, 23 martie, ora 21.00, la TVR1 și online pe TVR+, vedem documentarul „Mega-incendiile (INCENDIES GÉANTS ENQUÊTE SUR UN NOUVEAU FLÉAU - ...