loader
Foto

Galerie foto

A început ultima săptămână la Vara pe val

Au mai rămas cinci zile în care telespectatorii şi echipele TVR 1 şi TVR 2 participă la concurs

 

Cea mai distractivă competiţie a verii se apropie de final, aceasta fiind ultima săptămână a programului Vara pe val. Numai până vineri echipele TVR 1 şi TVR 2 mai pot aduna voturi pentru a câştiga competiţia, iar telespectatorii mai pot trimite SMS la 1265 (tarif 0.19 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange şi Vodafone), pentru a câştiga una dintre cele două maşini puse în joc de sponsorul emisiunii, Rădăcini Motors.

Duminică, 18 august, va avea loc marea finală la Vara pe val când, în transmisiune directă pe TVR 1, TVR 2 şi online, pe TVR+ vor fi trase la sorţi cele două numere câştigătoare ale telespectatorilor care au votat pe parcursul celor şase săptămâni de program. Conform Regulamentului, persoanele ale căror numere de telefon vor fi trase la sorţi în emisiune trebuie să fie în faţa micului ecran în momentul în care vor fi sunate de echipa Vara pe val şi să raspundă corect la o întrebare din program.

Luni, 12 august, de la ora 17.00 pe TVR 1, telespectatorii pot afla ce idei le-au mai venit „delfinilor” pentru a strânge voturi. În loc de taxa de intrare în staţiune, turiştii vor fi opriţi de Florin Grozea pentru a le obţine voturile, iar Dalia se va transforma într-un coşar adevărat promiţând noroc în schimbul voturilor. La TVR 2, de la ora 17.30, telespectatorii pot afla că probleme echipei nu sunt legate de voturi, ci de problemele lombare. Emil are dureri de spate, iar Johannes se oferă să îi facă masaj, lucru care pare că ameliorează cumva starea bolnavului. Din nefericire însă, Ovidiu apelează şi el la degetele lui Johannes pentru un scurt masaj, însă acestea nu vor mai dovedi magice, ci ... problematice. O miscare greşită va fi suficientă pentru a-l face pe Ovidiu să rămână înţepenit de spate şi să nu se mai poată mişca.

Seara, ambele echipe vor organiza câte un duel artistic între reprezentanţi ai muzicii populare şi ai celei uşoare. Dacă de la ora 22.00, la TVR 1, echipele care se duelează vor fi conduse de Mihai Trăistariu şi rapsodul Cornel Borza, la TVR 2, de la ora 23.00, Marius Mihalache va încerca să câştige publicul cu piese de jazz progresiv interpretate live la ţambal, în duelul cu Brânduşa Covalciuc, interpreta de muzică populară moldovenească.

 

***

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii asistă la o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător iese publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă ocupă câte o plajă din Mamaia şi încearcă să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Miza competiţiei TVR 1 – TVR 2 este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii sunt recompensaţi zilnic şi săptămânal pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea sunt oferite de-a lungul celor şase săptămâni ale programului, atât în transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+, cât şi pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.

 

 

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1