loader
Foto

Adevărata faţă a campaniei electorale, în documentarul Candidaţii

TVR 1 a difuzat duminică, 19 iunie, de la ora 16.00, un film ce urmăreşte acţiunile mai puţin mediatizate ale celor 12 candidaţi la Primăria Capitalei, pe parcursul campaniei electorale.

 

Campania electorală pentru alegerea Primarului General al municipiului Bucureşti nu a reuşit să convingă alegătorii să iasă la vot. Doar 33,13% dintre bucureştenii cu drept de vot şi-au exercitat acest drept cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie 2016. Pe 19 iunie, de la ora 16.00, telespectatorii TVR 1 află culisele campaniei electorale pentru Primăria Capitalei, din documentarul Candidaţii, semnat de Ionuţ Cărpătorea. Filmul poate fi văzut şi online, pe TVR+.

Documentarul Candidaţii urmăreşte acţiunile celor 12 pretendenţi la funcţia de Primar General pe timpul campaniei electorale, frustrările şi bucuriile lor, precum şi reacţiile alegătorilor pe care i-au întâlnit. Publicul va putea vedea candidaţii în situaţii care, de regulă, nu sunt prezentate în programele de televiziune, cel puţin nu în emisiunile electorale. Mai mult, telespectatorii vor avea ocazia să îi cunoască şi pe candidaţii partidelor mici, cei care nu prea au avut acces în studiourile de televiziune.

(w882) Candidatii

Documentarul se va difuza la TVR 1 duminică, 19 iunie, la ora 16.00. Imediat după difuzare, canalul oficial de YouTube al Televiziunii Române va pune la dispoziţia publicului o variantă extinsă a documentarului, de 90 de minute.

Documentarul Candidaţii a fost produs de Casa de Producţie TVR.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, a fost Ion Dragne, avocat.

Elisa Leonida Zamfirescu – prima femeie inginer chimist din lume, în galeria „Români universali”

Pe 13 mai, Cristian Tabără ne prezintă o româncă a cărei voinţă a răsturnat mentalităţi în întreaga lume. Un episod în premieră al emisiunii se ...

 

#tvr1