loader
Foto

Galerie foto

Avem nevoie de elite? Mai contează ele în reforma societăţii?

Liviu Mihaiu şi invitaţii lui au căutat răspunsuri la Între bine şi rău, de la TVR 1 . Emisiunea a revenit cu ediţii în direct joi, 9 iunie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online pe  TVR+ .  

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Prof. Dr. Dorin Sarafoleanu, reputat specialist în domeniul otorinolaringologiei, prof.dr. Liviu Papadima, conferenţiar la Facultatea de litere a Universităţii din Bucureşti, dar şi scriitor şi antreprenor, liderul sindical Bogdan Hossu, jurnalista Victoria Stoiciu, specialistul în comunicare Dumitru Borţun şi scriitorul Florin Iaru au fost invitaţii lui Liviu Mihaiu la o nouă dezbatere Între bine şi rău.

De această dată, provocarea moderatorului pentru invitaţii săi este formulată astfel: „Avem nevoie de elite!? Mai contează ele în reforma societăţii!? De ce sunt elitele noastre altfel!?” Dezbaterea Între bine şi rău de azi, 9 iunie, poate fi urmărită în direct la TVR 1 şi TVR+ de la 21.10.

(w882)

Conform DEX, ELÍTĂ, elite = s. f. un grup de persoane care reprezintă ceea ce este mai bun, mai valoros, mai ales într-o comunitate, o societate etc. ♦ Ceea ce este mai bun, mai demn de a fi ales. ◊ Loc. adj. De elită = ales, deosebit, distins. – Din fr. élite.

Sunt cei care ne influenţează, care ne reprezintă în diferite domenii, cei care ne scot la vot „acel grup de persoane care reprezintă ceea ce este mai bun, mai ales în comunitatea, societatea” noastră? Ajută ei la reforma societăţii în care trăim? Punem întrebări şi primim răspunsuri joi seară la Între bine şi rău. Cu Liviu Mihaiu. În direct la TVR 1 şi TVR+.

(w882)

4:25 Film (R)

Aventura prieteniei (FAR FROM HOME: THE ADVENTURES OF YELLOW DOG-SUA, 1995)

Regia Philip Borsos

Cu: Jesse Bradford, Mimi Rogers, Bruce Davison

Redactor Gabriela Onea

(Reluare)

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 9

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)
 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

Ediţie de colecţie „Tezaur folcloric”, de Paşti la TVR 1 | VIDEO

Vasilica Dinu, Elena Mimiș Trancă, Aurelia Popescu Preda, Leontina Fărcaș, Gheorghe Roșoga, Polina Gheorghe, dat şi alţi tineri și talentați ...

„Cum dai mielu'?” - Ediţie specială de Paşti „Gala umorului”, la TVR 1 | VIDEO

Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba ne-au propus momente umoristice din arhivă care ne-au readus în atenţie marii actori ai comediei româneşti: Amza ...

 

#tvr1