loader
Foto

Călin Popescu Tăriceanu, în dialog cu Adrian Bucur, la Vorbeşte liber!

Şi tinerii deputaţi Mihai Sturzu şi Cristina Pocora au fost invitaţi la ediţia de miercuri, 21 octombrie, a talk-show-ului Vorbeşte liber!

 

Adrian Bucur

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost miercuri la Vorbeşte liber! de la TVR 1. „De ce critică liderul ALDE cu vehemenţă Legea votului prin corespondenţă, care tocmai a fost votată de Senatul pe care îl conduce? De ce încrederea românilor în Parlament este la pământ? Cum se vede lupta anticorupţie dintr-un Parlament măcinat de corupţie, în care unul din şapte aleşi are probleme cu legea? Sunt doar câteva teme de discuţie pe care le propun telespectatorilor TVR 1 în dialogul cu cel de-ai doilea om în stat”, spune jurnalistul Adrian Bucur, moderatorul Vorbeşte liber! de miercuri seara. Emisiunea se transmite în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

În a doua parte a emisiunii, rebelul din PSD, deputatul Mihai Sturzu este, de asemenea, invitatul lui Adrian Bucur. „El va veni în studioul TVR 1 să explice dizidenţa afişată la Congresul partidului. E gata tânăra generaţie din politică să aibă un rol mai puţin decorativ în partide care clamează toate debaronizarea? Este gata chiar să reformeze societatea românească? Va răspunde la această întrebare şi tânăra deputată PNL, Cristina Pocora”, adaugă moderatorul Adrian Bucur.

Punerea sub învinuire a lui Ion Iliescu pentru crime împotriva umanităţii, în Dosarul mineriadei, relaţia Putere – Opoziţie, congresul PSD sunt de asemenea teme din actualitate pe care Adrian Bucur le va aborda în această seară la Vorbeşte liber!.

În talk-show-ul serii de la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Din 12 octombrie, emisiunea este moderată, alternativ, de: Sorin Avram (luni), Claudiu Lucaci (marţi), Adrian Bucur (miercuri), Mihai Rădulescu (joi). Produsă de Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive al TVR, Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii.

Adrian Bucur a fost corespondent Mediafax, a scris pentru Jurnalul naţional şi Curentul, a redactat şi prezentat ştiri la Europa FM şi Radio Total. Are o experienţă de 15 ani în televiziune, dintre care opt ani petrecuţi la Prima TV, ca editor şi prezentator al jurnalelor de ştiri sau al unor emisiuni pe teme economice. Din octombrie 2011, Adrian Bucur s-a alăturat echipei de ştiri a TVR. A fost moderator-realizator de emisiuni la TVR Info, prezentator de emisiuni informative la TVR 1, dar şi prezentator al unor emisiuni de publicistică.

Vorbeşte liber! este urmată, de la 22.00, de Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru. Ambele programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

21:00 Vis la Paris

Moderatori: Irina Păcurariu şi Costin Deşliu

Invitaţi:

Mihai Covaliu, Preşedinte COSR,

George Boroi, Comitetul executiv COSR-secretar general

Octavian Morariu-preşedinte Rugby Europe , membru CIO, fost preşedinte COSR

Ana Maria Brânză, Virgil Ianţu

Producători: Daniela Enăchescu şi Valentina Stelescu

22:55 Jocurile Olimpice

*Învingătorii. Episodul 5

Producător Daniela Enăchescu

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1