loader
Foto

Minunile Deltei, în prima ediţie din noul sezon Exclusiv în România, la TVR

Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România ajung în Delta Dunării - noul sezon Exclusiv în România începe sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

Cristian Tabără reia, din 12 octombrie, peregrinările sale printre „minunile” României, pe care le împărtăşeşte telespectatorilor TVR în emisiunea săptămânală Exclusiv în România. În prima ediţie a noului sezon, echipa Exclusiv în România propune telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD, precum şi celor care urmăresc emisiunea prezentată de Cristian Tabără online, pe TVR+, o excursie în zona turistică Sulina, pentru a cunoaşte alte unicate europene cu care se poate mândri ţara noastră.

Prima expediţie din această toamnă îl poartă pe Cristian Tabără în cel mai estic oraş al Uniunii Europene, unde jurnalistul TVR stă de vorbă cu cel mai estic locuitor al Uniunii Europene. Echipa Exclusiv în România ajunge în cea mai mare întindere de stuf din lume şi în rezervaţia unde trăiesc cei mai mulţi pelicani din Europa. Şi tot în Delta Dunării, telespectatorii vor descoperi cai sălbatici, farul vechi de la Sulina, dar şi tradiţii culinare din zonă.

Despre „minunile” Deltei, precum şi „ponturi” pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro.

 

Găsiți Exclusiv în România pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

 

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Alături de prezentarea locurilor, cei interesaţi vor primi numeroase „ponturi”, de recomandat să le ai în buzunar, atunci când pleci la drum, de la „ajutoarele” lui Cristian Tabără: Daniel Georgescu, Denisa Anghel şi Cristina Rădulescu. În fiecare săptămână, câte unul dintre jurnaliştii TVR enumeraţi îl însoţeşte pe Cristian Tabără în regiunea în care se află unicatul european sau mondial, devenind „turist cu acte în regulă” şi testând pe propria piele atracţiile turistice ale zonei.

3:20 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1