loader
Foto

Concerte Voltaj şi Direcţia 5, în zilele de Crăciun, la TVR 1

De Crăciun, concerte de suflet ale unor trupe îndrăgite pot fi urmărite la TVR 1: pe 26 decembrie, de la 22.45, cântăm cu Voltaj „Ca la 20 de ani", iar pe 27 decembrie, tot la 22.45, vedem concertul Direcţia 5 la Opera Naţională din Bucureşti.

 

De Crăciun, concerte de suflet ale unor trupe îndrăgite de public vor putea fi urmărite la TVR 1: pe 26 decembrie, de la 22.45, cântăm din toată inima în incendiarul show prin care trupa Voltaj a aniversat în luna noiembrie 20 de ani de activitate, iar pe 27 decembrie, la aceeaşi oră, ne lăsăm purtaţi de nostalgie, în concertul susţinut de Direcţia 5 în octombrie, la Opera Naţională din Bucureşti.

„Ca la 20 de ani", concert Voltaj, de Crăciun la TVR 1

Pe 27 noiembrie în 2019, Voltaj a aniversat 20 de ani de muzică, energie şi concerte, tot pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, în cadrul show-ului, „Ca la 20 de ani", pe care telespectatorii îl vor putea urmări la TVR 1 joi, 26 decembrie, de la 22.45. Concertul face parte din turneul naţional aniversar care a avut loc în oraşe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Timişoara, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamţ, Brăila şi Buzău. În plus, cu această ocazie, trupa a lansat albumul ce poartă numele show-ului aniversar, „Ca la 20 de ani".

(w882) Voltaj

(w882) Voltaj

Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani", „Amprente", „Cred că-s hip" (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea" (alături de Andra), „Las tot", cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar şi alte cinci melodii noi.

Piesele pe care trupa le-a cântat live pe scena Sălii Polivalente au fost alese exclusiv de fanii Voltaj în cadrul unei campanii speciale derulate pe pagina de Facebook a trupei.

(w882) Voltaj

(w882) Voltaj

Direcţia 5 – Concert la Operă, la TVR 1

A treia zi de Crăciun, telespectatorii TVR 1 vor putea viziona concertul susţinut de Direcţia 5 la Opera Naţională din Bucureşti, unul dintre cele mai elegante şi mai sofisticate concerte ale trupei, o poveste despre rafinament, dragoste şi bun simţ. Vineri, 27 decembrie, de la ora 22.45, ne lăsăm purtaţi de amintirile legate de poveştile de dragoste pe care le-am trăit pe piesele Direcţia 5.

(w882) Directia-5

(w882) Directia-5

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Şeicărescu, Marius Keseri şi Carmin Ionescu, grupul Direcţia 5 s-a înfiinţat în 1991, în Bucureşti. Un an mai târziu, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peştele în gheare”, apoi urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută şi apreciată naţional, dar şi peste hotare. În luna octombrie a acestui an, Direcţia 5 a prezentat publicului cel mai recent material discografic, „Muzică, Flori şi Poezie". În cei 27 de ani de activitate, trupa a lansat peste 20 de albume şi zeci de piese, printre care şi colaborări cu nume de referinţă din muzica românească precum Lidia Buble, Andreea Bănică, Loredana Groza sau Paula Seling.

(w882) Directia-5

21:00 Hitchcock

Film* ( SUA, 2012)

Regia Sacha Gervasi

Cu: Anthony Hopkins, Helen Mirren, Scarlett Johansson, Toni Collette

* Dramă, film biografic. În 1959, după marele succes cu „La nord prin nord-vest”, regizorul Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins) alege un proiect riscant: ecranizarea romanului horror al lui Robert Bloch, „Psihoza”. Când studioul refuză să-i finanţeze noul film, Hitchcock decide să suporte el însuşi cheltuielile. Deşi are îndoieli serioase privind succesul filmului, soţia şi colaboratoarea lui, Alma Reville (Helen Mirren), îl susţine, însă perioada dificilă de filmări provoacă tensiuni în căsnicia celor doi.Redactor Vlad Ţurcan

*Nominalizare la premiul Oscar 2013 pentru machiaj

*Nominalizări la premiile Globul de Aur, BAFTA, Screen Actors Guild pentru cea mai bună actriţă în rol principal (Helen Mirren)

X

23:00 Nocturne

(redifuzare)Moderator şi realizator Marina Constantinescu

Invitat Laurentiu Damian

Regia artistica Aurel Badea

Producător Oana Cucuruzeanu

 
Maria Chiriţă: „Când ajung la mine în oraș, e o atmosferă foarte, foarte frumoasă!”

Tradiţiile ne dau rost şi suflet, ne spun cine suntem şi cum suntem.... Ce tradiţie credeţi că e tipic românească? I-am provocat pe prezentatorii ...

Noi teme de interes, în direct, la ”Punctul critic”

Emisiunea de dezbateri ”Punctul critic” a debutat recent cu ediții în premieră la TVR 1. Săptămâna aceasta, printre subiecte, veți descoperi cum ...

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

Toamnă bogată pentru Iuliana Tudor, la TVR

publicat: sâmbătă, 21 septembrie 2024

Vedeta pregătește o gală aniversară pentru a sărbători 25 de ani de televiziune, pentru perioada sărbătorilor. Mari spectacole de folclor, ...

 

#tvr1