loader
Foto

Galerie foto

Derbiul Olteniei, în direct la TVR 1

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 16.00, TVR 1 transmite în direct cel mai tare meci al etapei a 13-a a Ligii Nationale de Handbal feminin: SCM Craiova – HCM Râmnicu Vâlcea.

 

2017 începe cu un nou moment de cumpănă pentru handbalul feminin românesc. După CSM Ploieşti, o altă echipă din Liga Naţională de handbal feminin a abandonat întrecerea: este vorba despre Cetate Deva. Din acest motiv, programat iniţial sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 16.00, la TVR 1, meciul dintre U Cluj şi Cetate Deva s-a anulat.

Cel mai tare meci al etapei a 13-a este derbiul Olteniei: SCM CraiovaHCM Râmnicu Vâlcea, partidă transmisă în direct de TVR 1 duminică, 15 ianuarie. „Este un meci al marilor ambiţii, între două formaţii care sunt în luptă directă pentru un loc de cupă europeană. Sosirea pe banca tehnică a antrenorilor Gheorghe Sbora şi Luminiţa Huţupan a dat un alt imbold vâlcencelor, care au produs etapa trecută surpriza etapei, depăşind Dunărea Brăila la un scor categoric: 25-19. Echipa din Bănie, locul 4 în Liga Naţională, este însă o formaţie care joacă foarte bine pe teren propriu şi se bazează în faza ofensivă pe eficienta Cristina Zamfir. În mare formă în acest sezon, Cristina Zamfir are 77 de goluri reuşite”, ne spune jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru.

(w882)

Telespectatorii pot urmări partida SCM CraiovaHCM Râmnicu Vâlcea în direct la TVR 1 începând cu ora 16.00, cu comentariul lui Dragoş Bocanaciu.

Din toamna 2016, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

Credit foto: ghidsportiv.ro; VoceaValcii.ro

6:55 Imnul României

7:00 Universul credinţei

Prezintă Victor Dochia

Jurnalisti: Paula Tăbîrcă, Lucia Toader, Ileana Gaiță, Răzvan Bucuroiu,

Corneliu Vlad Matache, Ciprian Dumea

​Producător Andrei-Victor Dochia

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1