loader
Foto

Ediţii în premieră „Profesioniştii”, din 28 septembrie, la TVR 1

Mister şi poezie la ediţia în premieră „ Profesioniştii” , difuzată de TVR 1 sâmbătă, 28 septembrie, de la aceeaşi oră, 23.00.

 

Eugenia Vodă
Profesioniştii ... cu Eugenia Vodă

Telespectatorii care iubesc emisiunea Profesioniştii vor putea urmări sâmbătă, 28 septembrie, la TVR 1, o invitată surprinzătoare – Maria Margareta Labiş, sora poetului Nicolae Labiş.

(w500)

„Cine a învăţat la şcoală Moartea căprioarei, de Nicolae Labiş, îşi aminteşte versul când soru-mea-i flămândă, bolnavă şi pe moarte... Sora poetului, care avea, în poezie, vârsta de 7 ani, va vorbi acum despre acel frumos nebun al anilor ‘50, Nicolae Labiş, poet genial, mort în condiţii misterioase, la numai 21 de ani.

Coincidenţă: Chiar în ziua difuzării emisiunii, la Casa memorială Nicolae Labiş din comuna suceveană Mălini, are loc un festival dedicat poetului. Mai sunt iubitori de poezie!” – Eugenia Vodă, realizatoaea emisiunii Profesioniştii de la TVR 1.

 

Despre Profesioniştii:

Unul dintre cele mai prestigioase programe ale TVR, distins cu numeroase premii, Profesioniştii se difuzează la TVR 1 din anul 2000. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

19:45 Sport

Transmisiune directă

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1