loader
Foto

Ediţii speciale ale Ştirilor TVR: Alegerile prezidenţiale din Republica Moldova

Duminică, 13 noiembrie, aflăm cine este preşedintele ales al cetăţenilor moldoveni. Evoluţia scrutinului – la Telejurnalele TVR 1, iar la 21.00, Ediţie specială în direct de la Chişinău.

 

Duminică, 13 noiembrie, cetăţenii Republicii Moldova îşi aleg preşedintele, omul în care îşi pun toate speranţele pentru o viaţă mai bună de acum înainte.

Turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din Moldova va fi urmărit pas cu pas de reporterii TVR Moldova şi de jurnaliştii Ştirilor TVR, care vor relata evoluţia scrutinului în Telejurnalele TVR 1 de-a lungul zilei. TVR Moldova va fi acolo unde se votează. Pe parcursul întregii zile, telespectatorii TVR vor putea afla de la Telejurnal cum decurge procesul electoral, care este participarea la vot, dacă s-au înregistrat incidente, precum şi care sunt primele rezultate. Apoi, în cele două ore ale Ediţiei speciale transmise în direct de la Chişinău, începând cu ora 21.00, telespectatorii TVR 1 vor afla câştigătorul prezidenţialelor din Republica Moldova.

Turul doi al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova are loc pe 13 noiembrie. Reamintim că la primul tur, desfăşurat pe 30 octombrie, Igor Dodon, candidatul pro-rus, a obţinut aproape 48%, iar contracandidata sa, pro-europeana Maia Sandu - 38,7 %.

(w500)

În Ediţia specială transmisă în direct de la TVR Moldova, invitaţii moderatorului Florian Petrică vor analiza primele rezultate ale alegerilor şi ne vor contura o imagine a celui care va conduce Republica Moldova spre viitor.

Producător: George Tudor

 

21:00 Vis la Paris

Moderatori: Irina Păcurariu şi Costin Deşliu

Invitaţi:

Mihai Covaliu, Preşedinte COSR,

George Boroi, Comitetul executiv COSR-secretar general

Octavian Morariu-preşedinte Rugby Europe , membru CIO, fost preşedinte COSR

Ana Maria Brânză, Virgil Ianţu

Producători: Daniela Enăchescu şi Valentina Stelescu

22:55 Jocurile Olimpice

*Învingătorii. Episodul 5

Producător Daniela Enăchescu

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1